Meyve suyu sektörüne kaynak olacak “Fruit and Vegetable Juices” kitabı yayımlandı
30/07/2025 - 14:45:00
Uluslararası Meyve ve Sebze Suyu Birliği (IFU) tarafından yayımlanan “Fruit and Vegetable Juices” kitabı, meyve ve sebze sularındaki uluslararası standartları, süreçleri ve en iyi uygulamaları tek bir kaynakta topluyor. Dergimizin Bilimsel Yayın Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Pala’nın da bölüm yazarı olduğu kitap, sektör profesyonelleri, araştırmacılar ve kalite yöneticileri için vazgeçilmez bir başvuru kaynağı niteliği taşıyor.
Meyve suyunda kaynak kitap niteliğinde
“Fruit and Vegetable Juices” kitabı, meyve ve sebze sularındaki uluslararası standartları, süreçleri ve en iyi uygulamaları tek bir kaynakta topluyor. Ham madde seçiminden nihai ürüne kadar olan meyve suyu üretim süreçlerini, işleme tekniklerini (presleme, pastörizasyon, konsantrasyon), mikrobiyolojik güvenlik, aroma üretimi ve kalite kontrol analizleri gibi konular detaylı olarak ele alınıyor.
Meyve-sebze suyu işleme tesislerinde çalışan gıda mühendislerinden kalite kontrol uzmanlarına, tedarik zinciri yöneticilerinden Ar-Ge ekiplerine kadar geniş bir profesyonel yelpazeye hitap eden kitap, sektör profesyonelleri, araştırmacılar ve kalite yöneticileri için vazgeçilmez bir başvuru kaynağı niteliği taşıyor.
Nereden temin edilebilir?
Kitap eBook veya print- on- demand formatında temin edilebilmektedir:
https://ifu-fruitjuice.com/store/ListProducts.aspx?catid=1022328&ftr=
“Fruit and Vegetable Juices” kitabı, IFU üyeleri için 140 Euro’dan, IFU üyesi olmayanlar için ise 160 Euro’dan satışa sunuldu.