Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Dimes’in yeni kurumsal ilişkiler müdürü Özge Sarı oldu
Gıda sektörünün Oscar'ları sahiplerini buldu
Milk Academy’den Fenerbahçe Beko’ya resmi sponsorluk
4. Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi ‘İhracatın Kahramanları’nı buluşturdu
Doğanay Gıda’ya yeni pazarlama direktörü
Marmara Denizi'nde şiddetli deprem... İstanbul dahil pek çok şehirde hissedildi
Yandex Türkiye açıkladı: Türk kahvesi lider, espresso takipte
Nestlé Türkiye İçecekler İş Birimi Genel Müdürü Umut Tavaşoğlu oldu
Aslı'dan yatırım maliyetlerini ortadan kaldıran yeni franchise modeli: "Dükkan Senin"
TÜGİS ve Çalışma Hayatı Derneği çocuk işçiliğine karşı harekete geçti
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: beyaz
Etiketler: beyaz
Doğadan tüketicisini Beyazla buluşturuyor
Yayın:
01-11-2012
Kategori:
Rafa Çıkanlar
Etiketler:
beyaz
çay
doğadan
Doğadan, çay bitkisinin en tepesindeki körpe tomurcuklardan elde edilen “Beyaz Çay”ı ilk kez tüketicilerle buluşturuyor.
Covid-19 paketli et tüketimini artırdı
Yayın:
23-12-2020
Kategori:
Kırmızı Et
Etiketler:
ambalajlı tüketim
beyaz
covid-19
et
kırmızı et
orhan sarıbal
setbir
tarık tezel
Türkiye’de Covid-19 pandemisi nedeniyle evlerde tüketim arttığından paketli ürünlere olan talep yükseldi. Bu nedenle 2020 yılı işlenmiş et ürünleri miktarının yükseleceği tahmin ediliyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı