Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Perfetti Van Melle Türkiye’den Avrupa’ya transfer
Şenpiliç, 15. Türkiye Gıda Kongresi’nde gıda güvenliği vizyonunu paylaştı
PepsiCo Türkiye’de satış departmanına üst düzey atama
Muratbey çocukların beslenmesinde peynirin önemini anlattı
Feast’ten tüketicilerde farkındalığı artırmaya yönelik etiket okuma kampanyası
Ülker Bisküvi’ye 5 yıl vadeli 250 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi
Dimes’in yeni kurumsal ilişkiler müdürü Özge Sarı oldu
Gıda sektörünün Oscar'ları sahiplerini buldu
Milk Academy’den Fenerbahçe Beko’ya resmi sponsorluk
4. Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi ‘İhracatın Kahramanları’nı buluşturdu
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: dokam
Etiketler: dokam
Biyoaktif bileşenler ve doğal katkılar masaya yatırılıyor
Yayın:
16-11-2016
Kategori:
Fuar / Etkinlik / Duyuru
Etiketler:
beraat özçelik
bileşenler
dokam
gıda katkı maddeleri
istanbul teknik üniversitesi
kongre
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi 28 Kasım 2016 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Arı 3 Teknokent’te gerçekleştirilecek.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı