Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Dimes’in yeni kurumsal ilişkiler müdürü Özge Sarı oldu
Gıda sektörünün Oscar'ları sahiplerini buldu
Milk Academy’den Fenerbahçe Beko’ya resmi sponsorluk
4. Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi ‘İhracatın Kahramanları’nı buluşturdu
Doğanay Gıda’ya yeni pazarlama direktörü
Marmara Denizi'nde şiddetli deprem... İstanbul dahil pek çok şehirde hissedildi
Yandex Türkiye açıkladı: Türk kahvesi lider, espresso takipte
Nestlé Türkiye İçecekler İş Birimi Genel Müdürü Umut Tavaşoğlu oldu
Aslı'dan yatırım maliyetlerini ortadan kaldıran yeni franchise modeli: "Dükkan Senin"
TÜGİS ve Çalışma Hayatı Derneği çocuk işçiliğine karşı harekete geçti
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: doz
Etiketler: doz
Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar
Yayın:
25-08-2016
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
doz
etiket
gıda katkı maddeleri
irfan demiryol
reçete
tatlandırıcı
tügiş
Dr. İrfan Demiryol
Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Danışmanı
Yiyecek ve içeceklerimizin lezzet arttıcıları: Aromalar
Yayın:
27-10-2021
Kategori:
Gıda Katkı Maddeleri
Etiketler:
aromalar
covid-19 pandemisi
doğal gıdalar
doz
gıda
içecek ürünleri
tüketiciler
Prof. Dr. Aslı Barla Demirkoz
Aromsa Ar-Ge Merkezi Müdürü
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı