Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Aktaşlar'ın eksi 40 derecede dondurulan ürünleri global pazarlarda ısınıyor
Dr. Samim Saner: "Gıda dezenformasyonuna karşı akademisyenler daha aktif aksiyon almalı"
PepsiCo’dan Asya’ya üst düzey atama
Gıda işletmelerine kare kod zorunluluğu... Uygulama 28 Temmuz'da başlıyor
Harun Çallı: “Süt toplumsal sağlık, ekonomik refah ve kırsal kalkınmanın sembolüdür”
Türkiye'de gıda takviyesi pazarı 750 milyon dolara ulaştı
Pınar Süt'ten 37 ülkeye ihracat
Sabri Ülker Vakfı’ndan “Sevimli ve Dengeli Tabaklar”a ödül
İSO 500’de 111 şirket gıda sektöründen
Banvit BRF’ye yeni pazarlama ve kurumsal iletişim direktörü
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: eldiven
Etiketler: eldiven
Koronavirüs günlerinde hijyen uygulamaları
Yayın:
19-04-2020
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
deniz göktan
eldiven
gıda güvenliği
günnur tunçel
hijyen
koronavirüs
maske
salgın
üretim
Prof. Dr. Günnur Tunçel
ve Prof. Dr. Deniz Göktan
www.guvenligida.com.tr
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı