Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
DİMES Türkiye Genel Müdürü Cem Kurt hayatını kaybetti
Uzmanı yanıtlıyor: Ham bal neden bu kadar değerli?
Fındık alım fiyatı belli oldu
Efor Çay ve Ofçay’dan stratejik güç birliği
BİM’den Afyon’da önemli yatırım
Ülker’de insan kaynaklarına üst düzey atama
MICHELIN Rehberi Türkiye seçkisine Kapadokya ekleniyor
Sultani çekirdeksiz taze üzümün ihracat yolculuğu 4 Ağustos’ta başlıyor
CarrefourSA’dan yeni nesil lezzet deneyimi
Meyve suyu sektörüne kaynak olacak “Fruit and Vegetable Juices” kitabı yayımlandı
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: epa
Etiketler: epa
Pestisit kalıntılarının analizinde analitik cihazların kullanımı
Yayın:
18-03-2013
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
ant teknik
engin bayram
epa
hacer kaptanoğlu
pestisit
uluslararası çevre koruma ajansı
Yük. Kimya Müh. Hacer Kaptanoğlu / Yük. Kimyager Engin Bayram Aplikasyon Uzmanı – Ant Teknik Cihazlar
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı