Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
İstanbul’da 25 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Yıldız Holding, Mutlu Et Mutlu Ol Günü’nü çalışanlarıyla kutladı
Avrupa Birliği’den coğrafi işaret tescili alan ürün sayısı 43’e ulaştı
İstanbul'da gıda işletmeleri ve restoranlara 24 saat ses ve görüntü kaydı zorunluluğu getirildi
Böcek ailesinin ölümüne ilişkin rapor çıktı: Lokum, kumpir ve midye temiz
Türkiye’ye şekerli mamullerden 2,3 milyar dolar ihracat geliri
Özpamukçu: “Tarladan sofraya tüm süreçlerin şeffaf olması ulusal güvenlik kadar önemli”
İçtiği kahvenin bulaşık deterjanıyla yapıldığı ortaya çıktı... İki kişiye ev hapsi
Zehirlenme faciasında bir aile yok oldu: Baba da hayatını kaybetti
Böcek ailesinin 3 ferdinin ölümünde yeni gelişme
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: gmp
Etiketler: gmp
İleri işlem beyaz et tesislerinde hijyen sanitasyon uygulamaları ve GMP’nin önemi
Yayın:
19-02-2016
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
beyaz et
gmp
hijyen sanitasyon
sos chemicals
Bilge Altınmakas, Murat Öztekin
SOS Endüstriyel Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı