Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Prof. Dr. Mehmet Pala: “Gıda sanayimizin geleceğini güçlü bir Ar-Ge kültürü belirleyecek”
WorldFood İstanbul 2 - 5 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek
Feast’ten yılın ilk yarısında yüzde 50’nin üzerinde büyüme
Tavuk Dünyası basketbola desteğini sürdürüyor
PepsiCo Türkiye'den Doğu Avrupa’ya üst düzey atama
DİMES Türkiye Genel Müdürü Cem Kurt hayatını kaybetti
Uzmanı yanıtlıyor: Ham bal neden bu kadar değerli?
Fındık alım fiyatı belli oldu
Efor Çay ve Ofçay’dan stratejik güç birliği
BİM’den Afyon’da önemli yatırım
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: gmp
Etiketler: gmp
İleri işlem beyaz et tesislerinde hijyen sanitasyon uygulamaları ve GMP’nin önemi
Yayın:
19-02-2016
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
beyaz et
gmp
hijyen sanitasyon
sos chemicals
Bilge Altınmakas, Murat Öztekin
SOS Endüstriyel Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı