Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
TGDF Başkanı Demir Şarman: “Gıdada sahtekârlığı engellemek için ortak mücadele şart”
Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı global en güçlü 200 kadın lider listesinde
KPMG'den perakende sektörü için yol haritası: Yapay zekâ ile akıllı dönüşüm
Ulusal Süt Zirvesi’nin yeri ve tarihi belli oldu
Balparmak yönetiminde bayrak değişimi
Prof. Dr. Mehmet Pala yazdı: İşlenmiş ve ambalajlı gıda algısı
AFAD, İstanbul depremine ilişkin raporunu açıkladı
Sütaş'a üst üste 10'uncu defa kurumsal yönetim ödülü
MEYED’in yeni başkanı Osman Güldüoğlu oldu
Aromsa Oda Orkestrası’nın beşinci konserinde sürpriz genç yetenek
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: pişmaniye
Etiketler: pişmaniye
İzmit pişmaniyesinin tadı, kıtaları aştı
Yayın:
02-01-2013
Kategori:
Çikolata ve Şekerli Mamuller
Etiketler:
izmit pişmaniye
pişmaniye
Osmanlı tatlısı pişmaniyesiyle ünlü İzmit'te 1954 yılında 50 metrekarelik dükkanda üretime başlayan aile, 11 ülkeye ihracat yapıyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı