Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
President Tereyağı, Türkiye’de tüketicilerle buluştu
Afyon sucuğuna Avrupa Birliği tescili
Aktaşlar pideyi küresel bir lezzet haline getirmeyi hedefliyor
Şölen’den üst düzey atama
ANUGA 2025 küresel gıda sektörünü şekillendirmeyi hedefliyor
Prof. Dr. Mehmet Pala: “Gıda sanayimizin geleceğini güçlü bir Ar-Ge kültürü belirleyecek”
WorldFood İstanbul 2 - 5 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek
Feast’ten yılın ilk yarısında yüzde 50’nin üzerinde büyüme
Tavuk Dünyası basketbola desteğini sürdürüyor
PepsiCo Türkiye'den Doğu Avrupa’ya üst düzey atama
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: soda
Etiketler: soda
Gıdalardaki büyük tehlike: Nitrit
Yayın:
14-07-2016
Kategori:
Gıda Katkı Maddeleri
Etiketler:
istanbul aydın üniversitesi
kamil bostan
nitrat
nitrit
soda
zehir
Hazır alınan bazı besinlerde yer alan nitrit maddesi başta kanser olmak üzere çeşitli zehirlenmelere yol açarak adeta tehlike saçıyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı