Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
İnovasyonun gücü Boğaziçi’nde buluştu
Perfetti Van Melle Türkiye’den Avrupa’ya transfer
Şenpiliç, 15. Türkiye Gıda Kongresi’nde gıda güvenliği vizyonunu paylaştı
PepsiCo Türkiye’de satış departmanına üst düzey atama
Muratbey çocukların beslenmesinde peynirin önemini anlattı
Feast’ten tüketicilerde farkındalığı artırmaya yönelik etiket okuma kampanyası
Ülker Bisküvi’ye 5 yıl vadeli 250 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi
Dimes’in yeni kurumsal ilişkiler müdürü Özge Sarı oldu
Gıda sektörünün Oscar'ları sahiplerini buldu
Milk Academy’den Fenerbahçe Beko’ya resmi sponsorluk
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: yenilik
Etiketler: yenilik
Çikolata ve şekerleme endüstrisinde yenilikçi çözümler
Yayın:
04-09-2020
Kategori:
Gıda Katkı Maddeleri
Etiketler:
burcu kaya
çikolata
çözümler
döhler gıda
gurbet alkan
şekerleme
yenilik
Döhler Gıda Laboratuvarı Yöneticisi Gurbet Alkan
Döhler Gıda Laboratuvarı Uzmanı Burcu Kaya
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı