Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Aroma ailesi Bursa’da buluştu

Bursa Sheraton Otel’de yapılan toplantıda bir konuşma yapan Aroma Yönetim Kurulu Başkanı Metin Duruk, “Bayilerimizden aldığımız güçle 2018’e umutla bakıyoruz” dedi.
 




Aroma bayi toplantısıTürkiye’nin yarım asırlık meyve suyu markası Aroma, 2018’e bayileriyle birlikte ‘merhaba’ dedi. Aroma’nın geleneksel bayi toplantısı, 15-17 Aralık tarihlerinde Bursa Sheraton Otel’de gerçekleştirildi. Ülkenin dört bir yanında, Aroma ürünlerini Türkiye’yle buluşturan 200’ü aşkın Aroma bayisi, markanın 2017 yılında gerçekleştirdiği çalışmaları ile 2018 yılına ait hedeflerinin konuşulduğu toplantıda bir araya geldi.
 
Toplantıdaki açılış konuşmasını yapan Aroma Yönetim Kurulu Başkanı Metin Duruk, “Aroma için 2018 yılının farklı bir anlamı var. 50’nci yaşımıza giriyoruz. Yarım asırlık tecrübesiyle Türkiye’de meyve suyu sektörüne yön veren Aroma, bu sorumlulukla yoluna devam ediyor. Bizler bayilerimizle birlikte büyük bir aileyiz. Ailemizden aldığımız güçle 2018’e umutla bakıyoruz. İhracattaki başarımızı yeni yılda da sürdüreceğiz. Büyümemizi devam ettireceğiz” dedi.
 
“Şimdi Aroma Zamanı” sloganıyla düzenlenen toplantıda bayiler ekonomideki son gelişmeleri de Prof. Dr. Asaf Savaş Akat’tan dinlediler. Bayilere ayrıca hizmetlerinden ötürü çeşitli kategorilerde teşekkür plaketleri de takdim edildi.
 
Aroma Hakkında 
Aroma Bursa Meyve Suları ve Gıda Sanayi A.Ş., 1968’de Bursa’nın Gürsu ilçesinde 75 bin metrekare arazi üzerine kurulmuştur. 1991 yılından bu yana Duruk Grubu yönetimindedir. Yılda 125 bin ton meyve miktarı ile ülkenin önde gelen meyve suyu dolum tesislerinden biridir. Meyve suyu, doğal kaynak suyu ve gazlı içecekler üreten Aroma’nın Entegre Tesisinde yarı mamul (meyve konsantresi ve püresi) ve mamul üretimi mevcuttur. Aroma, 0 meyve suyu ile nektarlarını Aroma ve Meyöz, meyveli içeceklerini Aroma Tropicalgazlı içeceklerini ve limonatayı Aroma ve doğal kaynak sularını Aroma Ömer Duruk Doğal Kaynak Suyu markalarıyla piyasaya sunmaktadır. Aroma’nın, otuzdan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) üyesidir.