Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: aroma

Aroma dünya markası olma yolunda ilerliyor



Geniş ürün yelpazesi ve yıllık 200 bin tonluk meyve işleme kapasitesiyle meyve suyu endüstrisinde önemli bir yere sahip olan Aroma, lezzetlerini dünyanın dört bir yanına sunuyor.


Aromatech kültürel tatlarla global aroma pazarını zenginleştiriyor


Yayın: 07-11-2012

Günümüzde insanların günlük meyve ve vitamin ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir kaynak oluşturan meyve suları, global pazarda gelişim ve farklılaşma gösteriyor. Bu gerçekten yola çıkan Aromatech, değişik bölgesel beğenilere ve kültürlere uygun olarak geliştirdiği aromalarla çeşitlilik yaratıyor.


Siyah çayda aroma


Yayın: 13-11-2012
Kategori: Gıda

İlkay Koca*        Bülent Karadeniz**

*Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Samsun

 **TUBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, Gıda Enstitüsü, Gebze, Kocaeli


Fırıncılık sektöründe yeniliklerin takipçisi değil öncüsü olun!



Karen Alguadiş- Kurumsal İletişim ve Reklam Sorumlusu, Aromsa

Katkı maddeleri gıda üretiminde insan sağlığını ön plana alıyor



Gıda katkı maddeleriyle ilgili sadece Türkiye’de değil dünya genelinde de negatif propagandalar yapıldığını söyleyen Gıda Katkı ve Yardımcı Madde Sanayicileri Derneği (GIDAKAT) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Çetin Duruk. bunun bilimsel altyapı eksikliğinden kaynaklandığını, esasında katkı maddelerinin gıda üretiminde insan sağlığını ilk sıraya aldığını belirtti.

Ayın Toplantısı: Meyve suyu sanayi nereye koşuyor?



Dergimizin Bilimsel Yayın Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Pala yönetiminde gerçekleştirdiğimiz ve okuyucularımız tarafından beğeniyle takip edilen Ayın Toplantısı, 2 Nisan Salı günü Ambalaj Sanayicileri Derneği’nde yapıldı.

İçecek sektöründe aromaların önemi



Aroma AR-GE Departmanı Elso Kimya San. ve Tic. A.Ş.

Aromsa küresel aroma pazarına yön verecek


Yayın: 06-01-2016

Aromsa A.Ş. AR-GE Merkezi Proje Yönetimi Bölüm Müdürü Doç. Dr. Aslı Barla Demirkoz, “Firmamız, Avrupa ve yurtdışı aroma pazarında ilk 20 firma arasında yer alıyor, kalite olarak en iyi 5 firma arasında kabul görmektedir. Hedefimiz pazar payımızı daha da artırmak” diyor. 
 

Maysa Gıda'dan fırıncılık sektörüne Enzim Modifiye Peynirler



Maysa Gıda tarafından geliştirilen enzim modifiye peynir ve enzim modifiye tereyağı, tatlı ve unlu mamul sanayicilerine fiyat avantajının yanı sıra standart lezzette üretim yapılmasını mümkün kılıyor.  
 

9. Aroma Akseki Dağ Koşusu koşuldu



Spora verdiği destek ile öne çıkan meyve suyu sektörünün güçlü markalarından Aroma, geleneksel olarak ana sponsorluğunu yaptığı 9.Aroma Akseki Dağ Koşusu koşuldu.