Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: aromsa

Aromsa içeceği sanata dönüştürüyor


Yayın: 07-11-2012
Etiketler: aromsa meyva suları

İçecek laboratuvarında gazlı, meyveli, fonksiyonel, geleneksel, alkollü, toz içecekler ile çay ve kahve gibi market raflarından ulaşabilen tüm içeceklerin araştırma ve geliştirme çalışmalarını yapan Aromsa, bu çalışmaları hizmet götürdüğü coğrafyalardaki yerel tatlar ve trendler, dünya trendleri, sektörel öngörüler ve iş ortakları olarak gördüğü müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda gerçekleştiriyor.


Fırıncılık sektöründe yeniliklerin takipçisi değil öncüsü olun!



Karen Alguadiş- Kurumsal İletişim ve Reklam Sorumlusu, Aromsa

Aromsa inovatif ve hızlı aroma tasarımlarıyla içecek endüstrisine güç katıyor



Meyve suyu ve içecek sektörlerinde yenilikçi çözümlere ve hızlı aroma tasarımlarına ihtiyacın devamlı arttığını belirten Aromsa A.Ş. AR-GE İçecek Bölümü Sorumlusu Mustafa Ödemiş, tüm içecek kategorilerinde farklı tat profillerine sahip aroma yelpazeleriyle toz ve sıvı formlarda aromalar sunduklarını söylüyor.

Hamurunda sağlık ve lezzet var: AROMSA


Yayın: 15-04-2015
Etiketler: aromsa unlu mamuller

Türkiye’de endüstriyel aroma verici ve sos üretiminin lider firmalarından biri olan Aromsa’nın çözüm sunduğu sektörlerin başında fırıncılık ürünleri sektörü geliyor. Firmanın geliştirdiği aroma vericiler ve soslar kekten bisküviye, krakerden kruvasana geniş bir alanda kullanıyor.

Doğal ve inovatif lezzetlerin ustası: AROMSA


Yayın: 22-04-2015
Kategori: Bitkisel Yağlar

İnovatif olarak gerçekleştirdiği projelerde doğal gıda eğilimine uygun çalışmalar yapan Aromsa, bu doğrultuda ürün portfoyünü ekstraklar ve doğal aromalarla zenginleştiriyor.

Aromsa küresel aroma pazarına yön verecek


Yayın: 06-01-2016

Aromsa A.Ş. AR-GE Merkezi Proje Yönetimi Bölüm Müdürü Doç. Dr. Aslı Barla Demirkoz, “Firmamız, Avrupa ve yurtdışı aroma pazarında ilk 20 firma arasında yer alıyor, kalite olarak en iyi 5 firma arasında kabul görmektedir. Hedefimiz pazar payımızı daha da artırmak” diyor. 
 

Aromsa sütü inovasyonla buluşturuyor



Türkiye’nin önde gelen aroma verici ve sos üreticilerinden Aromsa, güçlü AR-GE altyapısıyla sütlü ürünler ve dondurma kategorilerinde yenilikçi tat reçetelerini müşterilerine sunuyor.
 

Gıda sanayinin yaratıcı lezzet ortağı: Aromsa



Yöresel lezzetleri ve dünya mutfaklarını çok iyi bilen Aromsa, deneyimli kadrosu ve güçlü AR-GE altyapısıyla gıda sektörünün her alanı için değişik özelliklerde aroma vericiler geliştiriyor.
 

Aromsa’nın başarısı güçlü laboratuvar altyapısında



Türkiye’nin önde gelen aroma verici üreticisi Aromsa, güçlü ve yüksek teknolojiye sahip AR-GE’si ve laboratuvarlar altyapısından aldığı destekle gıda sanayine yönelik inovatif çözümler geliştiriyor. 
 

Aromsa’dan 2017 fırıncılık trendlerine uygun çözümler



Global ve yerel trendleri yakından takip ederek AR-GE çalışmaları yapan Aromsa, geliştirdiği aroma vericileri ile fırıncılık ürünlerinin üretimindeki bazı teknolojik işlemlerin sebep olduğu tat kayıplarını giderecek çözümler yaratıyor.