Türkiye’nin önde gelen aroma verici ve sos üreticilerinden Aromsa, güçlü AR-GE altyapısıyla sütlü ürünler ve dondurma kategorilerinde yenilikçi tat reçetelerini müşterilerine sunuyor.
Gıda işleme ve paketleme çözümlerinde dünya lideri olan Tetra Pak, 2015 yılına ilişkin küresel finansal rakamlarını açıkladı. Şirket 2015 yılında net satışlarını bir önceki yıla göre %7,5 artırarak toplamda 11,9 milyar Euro’ya ulaştı.
Aromsa A.Ş. AR-GE Mühendisi Aslı Kocakuşakoğlu, süt ve süt ürünlerinde yaptıkları yeni inovasyonları ve 2017’nin trendlerini dergimize anlattı.
Gıda Teknolojisi Dergisi tarafından organize edilen “Gıda Sanayinde Ar-Ge ve İnovasyon: Bir Büyüme Stratejisi” konulu video konferans, 30 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek.
“Gıda Sanayinde AR-GE ve İnovasyon: Bir Büyüme Stratejisi” webinarında, gıda inovasyonunda yeni paradigmalar masaya yatırıldı.
Gıda ve tarım alanında yenilikçi ürün ve projelerin yarışacağı Beni Hafife Alma İnovasyon Yarışması için ücretsiz başvurular bugün açılıyor.
Prof. Dr. Vural Gökmen
Hacettepe Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Kalitesi ve Güvenliği (FoQuS) Araştırma Grubu
* Bu makale Gıda Teknolojisi Dergisi'nin Temmuz - Ağustos sayısında yayımlanmıştır.
Tarladan çatala inovasyonu ve markalaşmanın konulacağı 2. Tarım, Gıda ve Gastronomi İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus & Agri Plus Ödülleri 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul’da, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.
Sürdürülebilirlik Akademisi'nin, gıda alanında önemli çalışmalarına geleceğin doğru gıda sistemlerini hedefleyen birçok yenilikçi lider projenin ortaya çıkmasına ilham ve yön vermesi amacıyla bu sene ikinci kez gerçekleştireceği Sürdürülebilir Gıda Ödülleri için başvurular başladı.
INNOFOOD Teknik Yardım Ekibi Kıdemli Uzman Mahmut Kiper &
INNOFOOD Teknik Yardım Ekibi, Takım Lideri Deniz Bayhan
* Bu makale Gıda Teknolojisi Dergisi'nin Ocak - Şubat 2024 sayısında yayımlanmıştır.