Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: inovasyon

Aromsa sütü inovasyonla buluşturuyor



Türkiye’nin önde gelen aroma verici ve sos üreticilerinden Aromsa, güçlü AR-GE altyapısıyla sütlü ürünler ve dondurma kategorilerinde yenilikçi tat reçetelerini müşterilerine sunuyor.
 

Tetra Pak’tan 2015’te güçlü büyüme



Gıda işleme ve paketleme çözümlerinde dünya lideri olan Tetra Pak, 2015 yılına ilişkin küresel finansal rakamlarını açıkladı. Şirket 2015 yılında net satışlarını bir önceki yıla göre %7,5 artırarak toplamda 11,9 milyar Euro’ya ulaştı.

Aromsa’dan sütlü ürünlere yeni reçeteler



Aromsa A.Ş. AR-GE Mühendisi Aslı Kocakuşakoğlu, süt ve süt ürünlerinde yaptıkları yeni inovasyonları ve 2017’nin trendlerini dergimize anlattı. 
 

Gıda Sanayinde Ar-Ge ve İnovasyon Konferansı 30 Mayıs Cumartesi yapılacak



Gıda Teknolojisi Dergisi tarafından organize edilen “Gıda Sanayinde Ar-Ge ve İnovasyon: Bir Büyüme Stratejisi” konulu video konferans, 30 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. 
 

Gıdada inovasyon 'çataldan mideye' odaklanmalı



“Gıda Sanayinde AR-GE ve İnovasyon: Bir Büyüme Stratejisi” webinarında, gıda inovasyonunda yeni paradigmalar masaya yatırıldı.
 

Gıda ve tarım alanında fikrine güvenen gelsin



Gıda ve tarım alanında yenilikçi ürün ve projelerin yarışacağı Beni Hafife Alma İnovasyon Yarışması için ücretsiz başvurular bugün açılıyor.

Prof. Dr. Vural Gökmen yazdı: Gıda sektöründe Ar-Ge ve yenilik gündemi



Prof. Dr. Vural Gökmen 
Hacettepe Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Gıda Kalitesi ve Güvenliği (FoQuS) Araştırma Grubu
 
* Bu makale Gıda Teknolojisi Dergisi'nin Temmuz - Ağustos sayısında yayımlanmıştır.

Gıdada inovasyon ve markalaşma 2-3 Kasım tarihlerinde İstanbul’da konuşulacak



Tarladan çatala inovasyonu ve markalaşmanın konulacağı 2. Tarım, Gıda ve Gastronomi İnovasyon Zirvesi ve Gıda Plus & Agri Plus Ödülleri 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde İstanbul’da, Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Sürdürülebilir Gıda Ödülleri başvuruları başladı



Sürdürülebilirlik Akademisi'nin, gıda alanında önemli çalışmalarına geleceğin doğru gıda sistemlerini hedefleyen birçok yenilikçi lider projenin ortaya çıkmasına ilham ve yön vermesi amacıyla bu sene ikinci kez gerçekleştireceği Sürdürülebilir Gıda Ödülleri için başvurular başladı. 

Yeni nesil yüksek değerli platformlar için Türkiye’den önemli bir örnek: TÜGİP



INNOFOOD Teknik Yardım Ekibi Kıdemli Uzman Mahmut Kiper &
INNOFOOD Teknik Yardım Ekibi, Takım Lideri Deniz Bayhan
 
* Bu makale Gıda Teknolojisi Dergisi'nin Ocak - Şubat 2024 sayısında yayımlanmıştır.