Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Gıda ve tarım alanında fikrine güvenen gelsin

Gıda ve tarım alanında yenilikçi ürün ve projelerin yarışacağı Beni Hafife Alma İnovasyon Yarışması için ücretsiz başvurular bugün açılıyor.




Gıda inovasyonBu yıl ilk defa düzenlenecek ve başta üniversiteler ve start-up’lar olmak üzere tarım ve gıda alanında inovatif ürün ve projelerin değerlendirileceği Ödüllü Beni Hafife Alma İnovasyon Yarışması’nın başvuruları 10 Temmuz Pazartesi günü açılıyor. 
 
Kazananlar II. Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi’nde açıklanacak
Gıda Perakendecileri Derneği, Güvenilir Ürün Platformu ve Beni Hafife Alma seçici kurulu ortaklığında düzenlenecek yarışmanın kazananlarını ise sürpriz ödüller bekliyor. Alanında uzman 100 jüri üyesi tarafından değerlendirilecek inovatif ürün ve projelerin finalistleri 10 Ekim’de düzenlenecek GPD 9. Ortak Gelişim Kongresi'nde katılımcılara duyurulacak. Finalistler arasında öne çıkan ilk üç kazanan ise 16 Ekim’de gerçekleştirilecek II. Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi’nde açıklanacak.
 
Fikrine inana gelsin yarıÅ�masıFikrine güvenen herkesi beklediklerini açıklayan yarışma istişare kurulu, ürününü ya da fikrini duyuramayan herkese ses olmak, yenilikçi projelerin önünü açmak için başvuruların ücretsiz olduğunu ve kazanan ürün ve fikirleri destekleyeceklerini duyurdu.
 
Başvurular 10-Temmuz-1 Eylül arasında www.guvenilirurunplatformu.com sitesi üzerinden yapılabilecek.