Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Tavuk Dünyası basketbola desteğini sürdürüyor
PepsiCo Türkiye'den Doğu Avrupa’ya üst düzey atama
DİMES Türkiye Genel Müdürü Cem Kurt hayatını kaybetti
Uzmanı yanıtlıyor: Ham bal neden bu kadar değerli?
Fındık alım fiyatı belli oldu
Efor Çay ve Ofçay’dan stratejik güç birliği
BİM’den Afyon’da önemli yatırım
Ülker’de insan kaynaklarına üst düzey atama
MICHELIN Rehberi Türkiye seçkisine Kapadokya ekleniyor
Sultani çekirdeksiz taze üzümün ihracat yolculuğu 4 Ağustos’ta başlıyor
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: teivik
Etiketler: teivik
Gıdada inovasyon 'çataldan mideye' odaklanmalı
Yayın:
22-08-2020
Kategori:
Gıda
Etiketler:
ar-ge
aromsa
edip tahincioğlu
gıda sanayi
inovasyon
mehmet pala
murat yasa
naci sağlam
teivik
tubitak
vural gökmen
webinar
“Gıda Sanayinde AR-GE ve İnovasyon: Bir Büyüme Stratejisi” webinarında, gıda inovasyonunda yeni paradigmalar masaya yatırıldı.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı