Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Karma Grup’tan BRC Baş Denetçi eğitimi

Sadece denetçi adaylarının değil, gıda endüstrisindeki kalite yöneticilerinin de en çok ilgi gösterdiği eğitim 8 Ocak 2018’de İstanbul’da yapılacak.
 




Karma Grup Baş Denetçi eğitimiKarma Grup, BRC Gıda Güvenliği için Küresel Standart Baş Denetçi Eğitimi’ni 8 Ocak 2018’de Dr. Atila Tunaboylu ile İstanbul’da başlatıyor. 5 günlük eğitim süresince BRC Gıda Güvenliği için Küresel Standardın gereklilikleri ve gıda sektöründe denetlenmesi ile ilgili tüm boyutlar ele alınacak.
 
Eğitimin kapsamı, Versiyon 7'ye ait protokolün açıklanması, gerekliliklerin detaylı örneklerle anlatılması, BRC denetim metodolojisi, GFSI denetçi yetkinliğine ait gereklilikler ile rapor yazımı ile ilgili gereklilikleri içeriyor.
 
Eğitime katılmak isteyenlerin, kalite yönetim sistemi ve sektörel denetimler konusunda tecrübe sahibi olmaları ve 2 günlük HACCP Eğitimi’ni tamamlamaları öneriliyor. Eğitimden önce standardın okunması gerekiyor. Standart, BRC'nin web sitesinde Türkçe ve İngilizce olarak mevcut olup ücretsiz olarak indirilebilir.
 
EĞİTİMDE TEMEL ALINACAK REFERANSLAR
BRC Gıda Güvenliği için Küresel Standart - Versiyon 7
BRC tarafından hazırlanmış eğitim notları
BRC Gıda için hazırlanmış rehberler
 
KATILIMCI PROFİLİ
BRC Gıda Denetçisi olmak isteyen profesyoneller
 
EĞİTİMİN SÜRESİ
5 gün 
 
İLETİŞİM
T : 0216 906 00 40 G : 0530 871 24 58 E : info@karmalt.com