Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Karma Grup EHEDG şirket üyesi oldu

Karma Grup içinde bulunduğumuz ay itibariyle Avrupa Hijyenik Tasarım ve Mühendislik Grubu’nun (EHEDG) şirket üyesi oldu.
 




Karma GrupKarma Grup, danışmanlık projelerinde kuruluşların kendine özgü farlılıklarını gözeterek firmaya özel çalışmalar hazırlamayı ilke edinen bir kuruluş. Bu doğrultuda müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini her zaman ön planda tutarak yetkinliklerini artırmak için uluslararası otoriteleri de takip eden firma, Şubat ayı itibariyle EHEDG şirket üyesi oldu.
 
1989 yılında kurulan Avrupa Hijyenik Tasarım ve Mühendislik Grubu’nun (EHEDG - European Hygienic Design and Engineering Group gıda-makine-tasarım-mühendislik-hijyen uygulamalarına yönelik çözümler üreten ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olduğunu açıklayan Karma Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sinem Bahtiyar, “Gıdaların üretiminde yasalara ve standartlara uyumluluk, güvenlik ve bütünlüğünün sağlanması için tüm işletme donanımlarının hijyenik prensiplere göre tasarlanması ve gıda güvenliğine uygun ekipman kullanılması son derecede önemlidir. Avrupa Hijyenik Mühendislik ve Dizayn Grubu (EHEDG) standartlarına göre hazırlanan eğitim ve danışmanlıkların amacı, ekipmanların ve tüm işletmenin hijyenik tasarımı hakkında bilgilendirme ve bu bilincin oluşturulmasını sağlamaktır” dedi.