Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Risk ve Fırsat Analizi Atölye Çalışması 9 Haziran’da yapılacak

Katılımcılar bu aktif eğitim modeliyle tek bir uzmanlık alanına odaklanarak uzmanların deneyimlerinden faydalabilecekleri gibi kısa sürede uygulanabilir bilgiye ulaşabilecek.
 




Karma Grup AtölyeKarma Grup tarafından Haziran ayıyla birlikte başlatılacak Kalite Atölyesi çalışmalarının iiki olan Proses Yaklaşımı, Risk ve Fırsat Analizi Eğitimi, 9 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Katılımcılar bu aktif eğitim modeliyle tek bir uzmanlık alanına odaklanarak uzmanların deneyimlerinden faydalabilecekleri gibi kısa sürede uygulanabilir bilgiye ulaşabilecek, gerçek deneyimleri ve uygulamaları kendi sisteminize uyarlama şansı yakalayabilecek.
 
Atölye etkinliğinde programın  1/3’inin konu aktarımına, 2/3’sinin ise pratik uygulamalara ayrıldığını açıklayan Karma Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sinem Bahtiyar, “Atölye çalışmamızda  ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standartlarıyla karşımıza çıkan yüksek seviyeli yapı, risk ve fırsatları belirleme konusu katılımcılarla uygulamalı olarak çalışılacaktır. Çalışma, 6-8 kişilik gruplar halinde serbest oturum düzeninde gerçekleşecektir.Her bir oturum grubuna bir moderatör eşlik edecektir. Yüksek Seviye Yapı yaklaşımının yönetim sistemlerine yorumlanması, Risk Bazlı Düşünme ve Proses Yaklaşımı konuları üzerine çalışılacaktır” diye konuştu.
 
Kalite Atölyesi Risk ve Fırsat Analizi Etkinliği’nin programı ise şöyle: 
 
Program
11.00 Açılış
 
Atölye Yöneticisi – Aylin ERTARHANACI
Yüksek Seviye Yapı yaklaşımının yönetim sistemlerine yorumlanması
 
Grup Çalışması – Atölye 1
Proses Yaklaşımı –Puzzle Çalışması
 
Grup Çalışması – Atölye 2
Risk bazlı düşünme – Uygulama
 
Grup Çalışması –Atölye 3
Risk ve Fırsat Analizi – Ekiplerin çalışmalarının moderatörler ile sunumu
 
Katılımcı Profili: Üretim Bölüm Yöneticileri, Kalite Yöneticileri  ve Çalışanları, Mühendisler
 
Moderatörler: Tülay KAHRAMAN, Zuhal BAŞARAN, Canan ŞENCAN