Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Agro Pack Iraq ve Food Iraq fuarları, 22-24 Kasım 2022 tarihlerinde Erbil'de yapılacak

Irak’taki  en büyük tarım ve gıda endüstrisi fuarlarından AGRO PACK IRAQ ve FOOD IRAQ, 22-24 Kasım 2022 tarihlerinde Erbil’de uluslararası firmalara ev sahipliği yapacak.
 




Agro Pack Irak fuarıIrak Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı, Irak Ticaret Odaları Federasyonu, Bağdat Ticaret Odası, Erbil Ticaret ve Sanayi Odası, Ürdün İhracatçılar Birliği, T.C. Ticaret Bakanlığı ve Alman Federal Gıda ve Tarım Bakanlığı tarafından desteklenen fuarda; Almanya, Irak, İran, Hollanda, Ürdün ve Türkiye milli katılımlarıyla yer alacak. 
 
Gıda, içecek, işleme, katkı ve ambalaj makineleri, tahıl depolama sistemleri, değirmen makineleri, tarım, tavukçuluk ekipmanları, hayvancılık üzerine firmaların katılım gösterdiği Agro Pack Iraq ve Food Iraq Irak’taki en büyük tarım ve gıda endüstrisi fuarıdır.  
 
10 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİYE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
2021 yılında fuara pandemiye rağmen 19 ülkeden 7.879 ziyaretçi, 171 katılımcı firma yer aldı. Irak gıda ve plastik işleme, baskı ve paketleme endüstrisinin büyük ilgisini ve yüksek yatırım ihtiyaçlarını yansıtan fuara, bu sene 10 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Tarladan sofraya tüm değer zincirini buluşturacak fuar, tedarikçilerin alıcılarla yeni iş fırsatları ve iş birlikleri yakalamasına olanak sağlaması hedefleniyor.
 
AGRO PACK IRAQ & FOOD IRAQ 2022 FUAR KÜNYESİ 
Eş Zamanlı Fuarlar: Agro Iraq, Agro Pack Iraq, Food Iraq
Fuar Tarihleri: 22-24-Kasım 2022
Fuar Ziyaret Saatleri: 11.00- 19.00
Fuar Alanı: Erbil Uluslararası Fuar Merkezi, Irak
Katılımcı Firmalar Ürün Grupları: 
Gıda, İçecek, Katkı, Ambalaj Teknolojileri, Tarım, Hayvancılık, Kümes Hayvanları Entegreleri ve Teknik Gereçleri, Plastik İşleme, Baskı ve Paketleme İçin Makine ve Ekipmanların Yanı Sıra Birincil Formlarda Plastik Hammaddeye Sahip Ürünler
Web: www.iraq-agrofood.com
 
ORGANİZATÖR HAKKINDA:
SO FUAR
Fuarcılık sektöründe 22 yıllık tecrübeye sahip İstanbul merkezli So Fuar şirketi, her yıl Irak, Türkiye, Türkmenistan ve Özbekistan'da uluslararası fuarlar düzenliyor. So Fuar Irak pazarında Agro Pack Iraq, Construct Iraq ve Erbil International Fair fuarlarını organize ediyor. T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından akredite edilen So Fuar, aynı zamanda Almanya, İtalya, Amerika, Rusya ve daha birçok ülkede düzenlenen uluslararası prestijli fuarlara Türkiye Milli Katılımını organize ediyor.
 
So Fuar kendi alanında tecrübeli uzman ekibiyle uluslararası fuarlar düzenlerken katılımcı firmaların ürünlerinin sunumunda yenilikçi ve dikkat çekici hizmeti sunarak markalaşma süreçlerinde şirketlere katkıda bulunmayı hedefliyor.  
 
fairtrade
1991 yılında kurulan fairtrade, uzun süredir Afrika ve Orta Doğu'daki profesyonel uluslararası agrofood ve plastprintpack ticaret fuarlarının önde gelen organizatörlerinden biri olmuştur. Uluslararası ticaret fuarlarıyla gelişmekte olan pazarları dünyanın her yerinden çözüm sağlayıcılarla buluşturmaktadır. 
 
fairtrade, 2016 yılında şirkete katılan kurucusu Martin März ve oğlu Paul tarafından yönetilmektedir ve şirket kalifiyeli, deneyimli ve genç profesyonellerden oluşan yüksek motivasyonlu bir ekip üzerine kurulmuştur. ISO 9001:2015 sertifikalı ve UFI Küresel Fuar Endüstrisi Birliği üyesi olan fairtrade, mükemmel hizmet ve yenilikçi ürünlerle yüksek müşteri memnuniyeti için çaba göstermektedir.