Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
PepsiCo’da üst düzey atama

Dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo’nun en önemli operasyonlarından biri olarak öne çıkan PepsiCo Türkiye’de yeni bir atama gerçekleşti. Buna göre PepsiCo Türkiye ve Avrupa sektöründe 20 yılı aşan bir süredir görev yapan Ergün Günay, PepsiCo Türkiye Satış Başkan Yardımcısı oldu.
 




Ergün GünayPepsiCo’da uzun yıllardır görev yapan Ergün Günay, PepsiCo Türkiye Satış Başkan Yardımcısı görevine atandı. Günay, 20 yılı aşkın süredir PepsiCo Türkiye ve Avrupa sektöründe ticari pazarlamayla başlayıp iç görü, organize ticaret satış, ciro yönetimi, satış strateji ve geliştirme fonksiyonlarıyla devam eden kariyerinde önemli başarılara imza attı. 
 
2000 yılında Koç Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Günay, en son görevi olan Satış Strateji ve Ticari Operasyonlar Türkiye Kıdemli Direktörü görevinde ekibiyle birlikte güçlü kanal stratejilerini başarıyla oluştururken, entegre dijital / GTM dönüşüm gündemini hızlandırarak pazar lideri olma yolunda kârlı büyümeye katkı sağlamıştı.