Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Yeni Nesil Beslenme webinarı 22 Haziran’da yapılacak

Karma Grup tarafından organize edilen Yeni Nesil Beslenme konulu ücretsiz webinarda, yaşam kalitesini artıracak fonksiyonel gıdalar ve mevzuat değerlendirmeleri uzman isimler tarafından anlatılacak.  




Fonksiyonel gıdalar webinarıAnkara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Dahili Tıp Bilimleri Bölümü, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Fizyopatoloji Bilim Dalı ve Disiplinlerarası Gıda Metabolizma Klinik Beslenme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuray Yazıhan ve Gıda Güvenliği Derneği Başkan Yardımcısı Zekai Onur Avcı’nın konuşmacı olarak katılacağı Yeni Nesil Beslenme webinarı, 22 Haziran Perşembe günü 15.30 – 17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak yapılacak. Etkinlikte;
 
· Fonksiyonel gıdaların ulusal ve uluslararası mevzuat değerlendirmeleri 
· Yaşam kalitesini artıracak gıdalar ve beslenme alışkanlıkları konusunda öneriler
· Sağlık bütünlüğüne katkı sağlayacak gıdalar/fonksiyonel gıdalar
· Kişiye özel beslenme ve takviyede neredeyiz ?
· Kişiselleştirilmiş beslenme modelleri gibi konular tartışılacak.
 
Yeni nesil beslenme afiÅ�"Pandemiyle birlikte fonksiyonel beslenme önem kazandı"
Karma Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sinem Bahçekapılı, ücretsiz olarak gerçekleştirecekleri Yeni Nesil Beslenme webinarı hakkında şunları söyledi: “Önümüzde Kasım ayında22 Haziran’ İstinye Üniversitesi’nde düzenleyeceğimiz Kalite ve Ürün Deneyimi Seminerimizin akademik hazırlıkları sürüyor. Bizler de bir yandan tüketicinin sıcak gündemini sizlerle birlikte irdelemeye devam ediyoruz. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz webinarlarımızın 7.’sinin konusu "Yeni Nesil Beslenme" kavramı. 22 Haziran Perşembe günü tıp ve endüstri çevrelerinden uzmanlarımız Prof. Dr. Nuray Yazıhan ve Zekai Onur Avcı gıda sektörünün profesyonelleriyle bir araya gelerek pandemiyle birlikte önemi daha da artan fonksiyonel beslenme konusunu masaya yatıracak. Kayıt için www.karmalt.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.”