Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Perakende sektörü yerel üreticiye el uzatıyor

Depremden etkilenen illerdeki yerel üretici ve kooperatiflerin tanıtımı ve perakende sektörüyle bir araya getirilmesi amacıyla düzenlenecek Perakende Kooperatif El Ele etkinliği, 16 Ekim’de konunun tüm paydaşlarını buluşturacak.




Tarımsal üretimGüvenilir Ürün Platformu tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Güvenilir Ürün Zirvesi, ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden etkilenen illerdeki zirai üretim ve tarımsal ekonomiye dikkat çekmek için El Ele temasıyla düzenleniyor. Zirve kapsamında yerel üretici ile perakende sektörünü bir araya getirmeyi amaçlayan Perakende Kooperatif El Ele B2B Masaları etkinliği ise deprem bölgesindeki üreticiler ve ürünlerinin perakende sektörüne tanıtımını amaçlıyor.
 
Onur Market sponsorluğunda düzenlenecek Perakende Kooperatif El Ele etkinliği için fuar alanında depremden etkilenen her il için ayrı bir masa kurulacak ve potansiyel alıcılar ile yerel üreticiler bir araya gelecek. Deprem bölgesindeki tüm kooperatiflerin ücretsiz katılım sağlayabileceği etkinlikle ilgili www.guvenilirurunplatformu.com üzerinden bilgi alabilirsiniz.