Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Kariyerine yön arayanlara altın öğütler verecekler

Gıda ve tarım sektörünü bir araya getiren Güvenilir Ürün Zirvesi 16 Ekim’de İstanbul’da yapılıyor. Bu yıl zirve kapsamında yapılacak Kariyer Toplantıları’nda ise kariyerine yön vermek isteyenlere bulunmaz fırsatlar var.




Güvenilir Ã�rün ZirvesiGüvenilir Ürün Platformu tarafından gıda ve tarım sektörünün uzman STK’ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında gerçekleştirilen Güvenilir Ürün Zirvesi ve Feed the Future ödül töreni’nin ikincisi 16 Ekim’de Crowne Plaza İstanbul Florya’da gerçekleştirilecek. Zİrve kapsamında planlanan etkinlikler ile gıda ve tarım sektörüne önemli farkındalık amaçlanırken, ziyaretçiler içinde önemli fırsatlar sunulacak. Kendi alanlarının en başarılı profesyonellerinin yer alacağı toplantılarda, konuşmacılar başarının sırlarını katılımcılarla paylaşacak. Kariyerine yön vermek isteyen profesyoneller ile kariyer yolculuğuna yeni başlayan herkese açık olan toplantılara kontenjan dahilinde kayıt alınmaya başladı. 
 
Gıda sektörünün önemli isimleri konuşmacılar arasında
Kariyer toplantılarında Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, Kızılay İçecek A.Ş. Ar-Ge ve Kalite Direktörü Tuğba Şimşek, Çiğköftem CEO’su Nezif Emek, Muratbey Gıda İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Gülnur Uluğ,  Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı ve Develi Restaurant Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi kariyerine yön vermek isteyenlere altın değerinde öğütler verecek.
 
Yurt dışındaki üniversite öğrencileri için online izleme fırsatı sunulacak toplantılar 16 Ekim’de Crowne Plaza İstanbul Florya özel salonunda yapılacak. Toplantılara ücretsiz kayıt için www.guvenilirurunplatformu.com u ziyaret edebilirsiniz.