Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Üreten Yöre Üreten Türkiye’nin ikinci buluşması 24 Ocak’ta Adıyaman’da yapılacak

Deprem bölgesindeki yerel üreticiyi potansiyel alıcılarla buluşturarak üretimi geliştirme ve bölge ekonomisine katkı sağlama projesi Üreten Yöre Üreten Türkiye’nin ikinci buluşması Adıyaman’da yapılacak.




Adıyaman buluÅ�maGüvenilir Ürün Platformu tarafından birçok paydaşın desteğiyle hayata geçirilen Üreten Yöre Üreten Türkiye projesinin Ekim ayında yapılan protokolüne birçok isim ve kurum destek vererek imza atmıştı. Depremden etkilenen illerdeki üreticilerin ulusal ve uluslararası pazarda tanıtılması ve ekonomiye kazandırılması amacıyla başlatılan projeyle 3 bin üreticiyi potansiyel alıcılarla buluşturmak planlanıyor. 
 
Adıyamanlı yerel üreticiler potansiyel alıcılarla buluşacak
İlk toplantısı depremin olduğu il Kahramanmaraş’ta yapılan projenin ikinci buluşması ise Adıyaman’da 24 Ocak’ta yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, TBMM Tarım Komisyonu, Güvenilir Ürün Platformu, Sosyal Zincir ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası desteğiyle düzenlenecek etkinlikle Adıyamanlı üreticiler, büyük perakende zincirleri, yerel zincirler, gıda firmaları ve potansiyel alıcıların üst düzey yöneticileriyle bir araya gelecek. 
 
Programla ilgili detaylı bilgi için info@guvenilirurunplatformu.com ile iletişime geçilebilir.