Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
KPMG'den perakende sektörü için yol haritası: Yapay zekâ ile akıllı dönüşüm
Ulusal Süt Zirvesi’nin yeri ve tarihi belli oldu
Balparmak yönetiminde bayrak değişimi
Prof. Dr. Mehmet Pala yazdı: İşlenmiş ve ambalajlı gıda algısı
AFAD, İstanbul depremine ilişkin raporunu açıkladı
Sütaş'a üst üste 10'uncu defa kurumsal yönetim ödülü
MEYED’in yeni başkanı Osman Güldüoğlu oldu
Aromsa Oda Orkestrası’nın beşinci konserinde sürpriz genç yetenek
Chobani, Fenerbahçe’ye sponsor oluyor
Cumhurbaşkanlığı Tarım ve Gıda Politikaları Kurulu üyeleri belirlendi
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: apimondia
Etiketler: apimondia
Bal ihracatında yüzde 76 artış
Yayın:
30-08-2022
Kategori:
Çikolata ve Şekerli Mamuller
Etiketler:
apimondia
arıcılık
bal
bedri girit
ihracat
uluslararası arıcılık kongresi
Çam balı üretiminde dünya lideri olan Türkiye, 2022 yılının ocak-temmuz döneminde ihracatını yüzde 76’lık artışla 15 milyon dolardan 26,2 milyon dolara taşıdı.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı