Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
İstanbul'da gıda işletmeleri ve restoranlara 24 saat ses ve görüntü kaydı zorunluluğu getirildi
Böcek ailesinin ölümüne ilişkin rapor çıktı: Lokum, kumpir ve midye temiz
Türkiye’ye şekerli mamullerden 2,3 milyar dolar ihracat geliri
Özpamukçu: “Tarladan sofraya tüm süreçlerin şeffaf olması ulusal güvenlik kadar önemli”
İçtiği kahvenin bulaşık deterjanıyla yapıldığı ortaya çıktı... İki kişiye ev hapsi
Zehirlenme faciasında bir aile yok oldu: Baba da hayatını kaybetti
Böcek ailesinin 3 ferdinin ölümünde yeni gelişme
Arabica Coffee House, 2026 sonuna kadar İstanbul’da 50 şube hedefliyor
Kirli gıda, böcek ilacı, klima filtresi ve oda spreyleri kalp krizi riskini artırıyor
Yemeksepeti’nin yeni genel müdürü Oytun Çalapöver oldu
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: bozulma
Etiketler: bozulma
Zeytinyağının bozulmasını engellemenin 5 altın kuralı
Yayın:
18-07-2016
Etiketler:
bozulma
pet ambalaj
serdar öçten
tadım uzmanı
zeytinyağı
Zeytinyağı Tadım Uzmanı Serdar Öçten Ünsal, bir gıda maddesi olan zeytinyağının bozulmasını engellemenin 5 altın kuralını açıkladı.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı