Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Yıkanan et tüketici sağlığını tehdit ediyor
Pandemiden etkilenen yeme-içme sektörüne Visa’dan kapsamlı destek
Ak Gıda, AB ülkelerine labne ve taze peynir ihracatı onayı aldı
Ayçiçek yağı, yumurta, tavuk, bebek maması fiyatlarında denetimler artırıldı
Rusya'ya Türk domates ihracatında kota 50 bin ton arttırıldı
Ekici üst yönetimine kadın damgası
Pandemide en çok D ve C vitamini kullandık
Kervan Gıda Avrupa’da güçleniyor
Türkiye'den Çin’e kuru meyve ihracatı yüzde 21 arttı
Bal uzmanı Ahmet Bağran Aksoy’dan arıların hayranlık uyandıran dünyası
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: gerkens
Etiketler: gerkens
Doğal Katkı’dan unlu mamullerde fark yaratan çözümler
Yayın:
16-04-2015
Kategori:
Gıda Katkı Maddeleri
Etiketler:
doğa katkı
gerkens
kakao
pasta
unlu mamuller
Doğal Katkı sektöre sunduğu Gerkens kakaoları pasta, kek ve bisküvilerde en güzel tadı yakalamak isteyen üreticilerin tercihi oluyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı