Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Dünya Gıda Günü’nde ortak çağrı: “Tarım ve gıda politikaları planlı hale getirilmeli”
Nestle'den 16 bin kişiyi işten çıkarma kararı
FAO’ya göre dünyada 673 milyon insan açlıkla karşı karşıya
İnovasyonun gücü Boğaziçi’nde buluştu
Perfetti Van Melle Türkiye’den Avrupa’ya transfer
Şenpiliç, 15. Türkiye Gıda Kongresi’nde gıda güvenliği vizyonunu paylaştı
PepsiCo Türkiye’de satış departmanına üst düzey atama
Muratbey çocukların beslenmesinde peynirin önemini anlattı
Feast’ten tüketicilerde farkındalığı artırmaya yönelik etiket okuma kampanyası
Ülker Bisküvi’ye 5 yıl vadeli 250 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: gurme
Etiketler: gurme
Bal antibiyotikten daha etkili
Yayın:
26-08-2020
Kategori:
Çikolata ve Şekerli Mamuller
Etiketler:
ahmet bağran aksoy
antibiyotik
bal
british medical journal
gurme
hastalık
oxford üniversitesi
solunum yolu
Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olarak kabul edilen Oxford tarafından yapılan çalışmaya göre, bir kaşık bal, piyasada bulunan tüm antibiyotiklerden çok daha fazla fayda sağlıyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı