Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
2021 şirketlerin yüzde 70’i için dijitalleşme yılı olacak
Balparmak’ın yurt dışı hedefi APİTERA markasıyla büyümek
Mikotoksinler gıda maddelerindeki gizli tehlike: "Fazla tüketilmesi kansere yol açabilir"
PepsiCo’dan 2040 yılına kadar net-sıfır emisyon sözü
Migros’tan Türkiye’nin dört bir yanına hızlı pizza servisi
Mondelēz International Türkiye’den 2021’de rekor seviyede ilk ihracat
Dimes’te iki pazarlama müdürü ataması
Bakliyatların sağlık faydalı özellikleri, tüketimleri ve Döhler’in bakliyat ürünleri
Bitkisel yağda dışa bağımlılık kritik eşiği aştı
Balparmak Apitera serisi büyümeye devam ediyor
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: lazanya
Etiketler: lazanya
Arbella dünya trendlerini lezzetine ve ambalajlarına taşıyor
Yayın:
24-08-2017
Kategori:
Bakliyat & Unlu Mamuller
Etiketler:
ambalaj
arbella
lazanya
mahmut arslan
makarna
mercimek
nohut
tagliatelle
Dünyanın dört bir tarafına makarna yediren Arbella, tüketici trendleri ve beklentilerine uygun şekilde ürün çeşitliliği ve ambalaj tasarımlarında yenilikler sunduklarını belirtiyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı