Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Tavuk Dünyası’nın “Tabakta Sanat Tasarım Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu
HD İskender 30. yılında 100. restoranına ulaştı
Agro Pack - Food - plast Iraq Fuarı başladı
Çitlekçi, İstanbul’daki ilk şubesini açtı
Keskinoğlu Avrupa’ya pastörize sıvı yumurta ihracatına başladı
ABD Tarım Bakanlığı: "Türkiye 2026’da 450 bin baş sığır, 70 bin ton et ithal edecek"
Şenpiliç’e OSB Yıldızları Araştırması’nda 3 kategoride ödül
GastroAntalya yerli ve yabancı 856 şefi ağırladı
İtalya Ankara Büyükelçisi Marrapodi’den Barilla’nın Bolu fabrikasına ziyaret
İstanbul’da 25 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: melatonin
Etiketler: melatonin
Ekmeğe sadakatin sırrı melatonin hormonu
Yayın:
22-06-2016
Kategori:
Bakliyat & Unlu Mamuller
Etiketler:
ekmek
melatonin
mutluluk hormonu
vural gökmen
Hacettepe Üniversitesinden gıda mühendisleri, 2 yıl süren araştırmalarının sonunda, maya ile yapılan ekmekte yüksek oranda mutluluk hormonu olarak da bilinen melatonin bulunduğunu tespit etti.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı