Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Gıda ve beslenme okuryazarlığı konusunda önemli iş birliği
İlk 10 ayda 410 milyon dolarlık et ithalatı yapıldı
CarrefourSA’dan alışverişlere finansal çözüm
Japon şefler Türk yemeklerini öğrenerek mezun olacak
Cheetos ve Calve’den inovatif yeni ürün: Peynir aromalı sos
Aslı’nın yeni franchise modeline 2 ayda bine yakın başvuru
Ülker, yıl sonunda plastik ambalajlarını yüzde 100 geri dönüştürülebilir hale getirecek
Tavuk Dünyası’nın “Tabakta Sanat Tasarım Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu
HD İskender 30. yılında 100. restoranına ulaştı
Agro Pack - Food - plast Iraq Fuarı başladı
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: seluz
Etiketler: seluz
Atıştırmalık ürün trendleri ve aroma vericilerin rolü
Yayın:
28-12-2022
Kategori:
Gıda Katkı Maddeleri
Etiketler:
aroma vericiler
atıştırmalık ürünler
gıda sanayi
seluz
tüketici trendleri
zehra selamet
Seluz Fragrance & Flavor Aroma Aplikasyon Şefi Zehra Selamet, atıştırmalık ürünlerde son zamanlarda öne çıkan eğilimlei ve aroma vericilerin rölünü anlatıyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı