Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Mettler Toledo Türkiye Ofisi’ni İstanbul’da açtı

Laboratuvar terazileri ve cihazlarında dünyanın önde gelen firmalarından biri olan Mettler Toledo, Türkiye’de SEM Endüstri ile uzun süreli işbirliği geliştirerek, satış, destek ve servis ofisini 3 Nisan’da İstanbul’da açtı.  Firma bu atılımla Türk müşterilerine yönelik çözüm ve hizmet olanaklarını artırmayı ve geliştirmeyi planlıyor.





mettler_toledo.jpg

Mettler Toledo’nun dünya genelindeki müsterilerine yaklaşık 5 bin 500 satış ve servis uzmanı ve sektörün en geniş satış ve servis ağıyla hizmet verdiğini söyleyen şirketin Türkiye Ofisi Genel Müdürü Salih Öztunaoğlu, açılışı yapılan ofisin tecrübe birikimine dikkat çekti. Öztunaoğlu, “Bu girişim sayesinde, Türkiye’deki değerli müşterilerimize zirvedeki bir laboratuvar cihazları üreticisinin global uzmanlığı ile hizmet edeceğiz. Yeni ofis ve aplikasyon laboratuvarımız İstanbul – Üsküdar’da hizmet vermeye başladı” dedi.

Şirketin laboratuvar cihazları portföyünde piyasa öncüsü analitik ve mikro terazileri ve One Click Titration çözümleri bulunduğunu belirten Genel Müdür Öztunaoğlu, bunun yanı sıra, Liquiphysics otomatik yoğunluk ve refraktometri çözümleri, ergonomik Rainin Lite Touch pipetleri ve pipet uçları, modüler MatChar çözümleri, esnek iyon ve pH-metreleri, sensörleri, yenilikçi sentez ve reaksiyon çözümlerinin de satışının yapıldığını sözlerine ekledi.

Mettler Toledo Türkiye Satış ve Servis Ofisi, Altunizade Mahallesi, Haluk Türksoy Sokak, No: 6/Z1, Üsküdar - İstanbul adresinde faaliyetlerini sürdürüyor.

 

Laboratuvar ve endüstriyel terazilerinde uzmanlık

Hassas cihaz üretim ve tasarımında küresel liderlerden biri olan Mettler Toledo, laboratuvar, endüstriyel ve perakende terazilerinin dünyadaki en önemli üreticisi ve pazarlayıcılarından biri olarak gösteriliyor. Birçok analitik cihaz için de pazarda ilk üçte bulunan şirket, ilaç ve kimya sektörlerinde kullanılan otomatik kimya sistemlerinin de önde gelen üreticilerinden biri. Ayrıca, şirket ambalaj ve üretimde kullanılan metal algılama sistemlerinin dünyadaki en büyük üreticisi ve pazarlayıcısı konumunda bulunuyor. 12 binden fazla çalışanıyla şirketin yıllık cirosunun 2 milyar doları aştığı belirtiliyor. Şirket hakkında daha detaylı bilgiye www.mt.com adresinden ulaşılabilir.