Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Mérieux NutriSciences Türkiye’deki konumunu güçlendiriyor

Gıda sanayinde önemli pozisyonlarda bulunan Sabahnur Demirci, 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle Kalite Sistem Mérieux NutriSciences Holding’in yeni Genel Müdürü oldu. 
 




Kalite Sistem fotoKalite Sistem Laboratuarları (KSL) ve Mérieux NutriSciences, Ekim 2014’te Türkiye’deki faaliyetlere yönelik bir ortak girişim sözleşmesi imzalamıştı. Türkiye genelinde gıda ve tüketici ürünleri alanlarında test & çözüm hizmetleri sunduğu iki yıllık bu etkin işbirliğinin ardından Mérieux NutriSciences’ın tamamına sahip olduğu bir iştirakini duyurdu. Bu hamle, şirketin Türkiye'deki uzun vadeli yatırımlarını teyit etme stratejisiyle tamamen aynı doğrultuda gerçekleştirildi. Bu bağlamda, Sabahnur Demirci, 1 Ocak 2017 tarihi itibariyle Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. 
 
Gıda sanayinde uçtan uca tedarik zinciri operasyonları yönetimi, tesis yönetimi, satın alma, planlama, kalite, lojistik , Ar-Ge ve proje yönetimi alanlarında 22 yıllık tecrübeye sahip olan Sabahnur Demirci. Doğadan ve Coca Cola çatısı altında hizmet verdiği 19 yıllık süreçte Kurumsal Strateji Geliştirme Direktörü ve Denetim Operasyon Müdürü gibi çeşitli görevlerde rol aldı. Son olarak Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak Yörsan Gıda ve Süt Ürünleri’nde ve Operasyon Danışmanı olarak UNO’da çalışan Demirci, MEA - ASPAC Kıdemli Başkan Yardımcısı Renaud Jonquières’e bağlı çalışacak. Sabahnur Demirci, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunudur.