Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
2. İstanbul Peynir Fuarı 3-6 Mart 2022’de gerçekleştirilecek

İkincisi yapılacak İstanbul Peynir Fuarı ve 1. İstanbul Zeytin Festivali yerel lezzetleri ulusal bir arenada birleştirmeyi hedefliyor.




Peynir FuarıBirçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan ve 200 çeşidiyle dünyanın en zengin peynir kültürlerinden birine sahip olan Türkiye’nin peynir çeşitliliğinin tanıtılmasını hedefleyen 2. İstanbul Peynir Fuarı, 3-6 Mart 2022’de İstanbul’da Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Sektörün üretim ve satışlarının katlanarak artması ve dünyada hak ettiği yeri almasını amaçlayan organizasyonun ilki 2019 yılında yapılan 1. Ulusal Peynir Festivali olmuştu. 200’ü aşkın katılımcı firmayla 50 binden fazla profesyonel ve genel ziyaretçinin katıldığı etkinlikte, ticaret borsaları, sanayi odaları ve kalkınma ajansları da yer almıştı.
When considering the full picture of everything that they have to offer, I've ranked LeoVegas review at 4 stars out of a potential 5.
 
20’den fazla televizyon kanalı, çeşitli gazete ve dergilerle sosyal medya kanallarının canlı yayınlar, haberler ve röportajlarıyla ilgi gösterdiği Ulusal Peynir Festivali’ni yüzlerce profesyonel satın almacı ziyaret ederken özellikle restoran, kafe ve otellerle gurme marketler yoğun ilgi göstermişti. 2. İstanbul Peynir Fuarı’nın ise yurt dışı müşterilerinin de davet edilmesiyle birlikte önümüzdeki yıllarda uluslararası olarak sektöre katkı sunması hedefleniyor.
 
Ayrıca 2 yıl önceki Peynir Festivali çatısı altında zeytin veya zeytinyağı firmaları ve kamu kurumları da yoğun ilgi ve talep görmüştü. Bundan dolayı 2. İstanbul Peynir Fuarı’yla birrlikte 1. İstanbul Zeytin Festivali eş zamanlı olarak yapılacak. İş birliktelikleri için B2B görüşme alanında tüm profesyonel görüşmeler organize edileceği fuarda ayrıca konferans & seminer programı ve özel mutfak kurulumuyla şovların yer alacağı etkinlik sahnesi olacak.