Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
IBAKTECH Fuarı yoğun katılıma sahne oldu

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı’na (IBAKTECH) başta Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Bölgeleri’nden olmak üzere toplam 80 bin 697 ziyaretçi katılım gösterdi. Yoğun katılımla sonlanan fuarda, önemli iş birlikleri de gerçekleştirildi. 
 




Ibaktech foto sonIBAKTECH Fuarı’nda net 27 bin metrekare alanda Türkiye’nin yanı sıra Çin, Fransa, İran, İtalya, Slovenya ve Almanya olmak üzere 7 ülkeden toplam 315 katılımcı ağırlandı. Verilen 4 yıl aranın sonunda bu fuarla tekrar bir araya gelme fırsatı bulan sektör temsilcileri ve ziyaretçiler aranın kapanmasından dolayı tatmin edici bir buluşma yaşadı. Ayrıca, uluslararası ziyaretçi katılımlarıyla beraber İran, Peru, Sırbistan ve Bulgaristan gibi ülkelerden gelen delegasyonlar güçlü iş birlikleri oluşturma imkânı da buldu. 
 
Ekmek pasta katkı maddeleri, hamur makineleri, çikolatacılık ekipmanları, ambalaj makineleri ve dekor malzemeleri gibi sektöre dair pek çok gelişmiş teknolojik ürün 4 gün süren fuarda ziyaretçilere sunuldu. Fuara; Güney Afrika, Nijerya, Kongo, Togo, Etiyopya, Nepal, Hindistan, Çin. Bangladeş, Peru, Bolivya, Uruguay, Fransız Guyanası, Arjantin, gibi pek çok uzak ülkeden ziyaret sağlandı.