Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Peynir ve zeytin üreticileri 18-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da buluşuyor

Bu yıl 3.’sü gerçekleştirilecek olan İstanbul Peynir ve Zeytin Fuarı, 18-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri Merkezi’nde ziyaretçileriyle buluşacak. 




PeynirGeçmiş yıllarda süt ürünleri, zeytin ve zeytinyağı sektöründe katılımcı firmaları, ticaret odaları, ticaret borsaları, sanayi odaları ve belediyelerin büyük ilgi gösterdiği Peynir ve Zeytin Fuarı; otel, restoran, zincir market, kafe ve gıda satın almacılarının yanı sıra genel ve profesyonel ziyaretçilerinin de ilgisini çekiyor. Ünlü aşçılar, gurmeler, influencerlar, kamu kurum ve temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda sektör profesyonelini bir araya getiren fuarda ziyaretçileri peynir, zeytin ve zeytinyağı tadımları, paneller, özel etkinlikler ve lezzetli sunumlar bekliyor. 
 
Bu yıl ayrıca zeytinyağı tadım eğitmeni Abidin Tatlı’nın kurucusu olduğu Zeytinyağı Akademisi’nin düzenlediği Olive İstanbul IOOC 2023 Uluslararası Natürel Sızma Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Kalite Yarışması Ödül Törenine de fuar ev sahipliği yapacak. 
 
Ayrıntılı bilgi için www.peynirvezeytinfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.