Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Küresel gıda endüstrisi Anuga FoodTec 2024’te buluşuyor

Yiyecek ve içecek endüstrisindeki yeni konseptlerin ve teknolojilerin sergileneceği Anuga FoodTec 2024 - Uluslararası Gıda ve İçecek Sanayi Teknolojileri İhtisas Fuarı, Koelnmesse tarafından 19 - 22 Mart 2024 tarihleri ​​arasında Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirilecek. 
 




Anuga FooctecProses teknolojisinden dolum ve paketleme teknolojisine, gıda güvenliği ve paketlemeden dijitalleşme ve intralojistiğe kadar yiyecek ve içecek üretiminin tüm yönlerini yetkin bir şekilde kapsayan bu yılki fuarın ana teması olarak ‘sorumluluk’ olarak belirlendi. Fuarda toplamda 42 ülkeden 1350 firma yer alacak, Türkiye’den de en az 70 katılımcı firma en son ürünlerini ve yeniliklerini sektör profesyonelleriyle buluşturacak. 
 
Anuga FoodTec 2024’te ayrıca; enerji tüketimi, güvenilir tedarik zincirleri, endüstri4.0, sürdürülebilir paketleme ve alternatif proteinlerle yetiştirilen gıda ürünleriyle ilgili son gelişmeler uzman isimler tarafından tartışılacak. Fuara yaklaşık 40 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.