Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Aktaşlar'ın eksi 40 derecede dondurulan ürünleri global pazarlarda ısınıyor
Dr. Samim Saner: "Gıda dezenformasyonuna karşı akademisyenler daha aktif aksiyon almalı"
PepsiCo’dan Asya’ya üst düzey atama
Gıda işletmelerine kare kod zorunluluğu... Uygulama 28 Temmuz'da başlıyor
Harun Çallı: “Süt toplumsal sağlık, ekonomik refah ve kırsal kalkınmanın sembolüdür”
Türkiye'de gıda takviyesi pazarı 750 milyon dolara ulaştı
Pınar Süt'ten 37 ülkeye ihracat
Sabri Ülker Vakfı’ndan “Sevimli ve Dengeli Tabaklar”a ödül
İSO 500’de 111 şirket gıda sektöründen
Banvit BRF’ye yeni pazarlama ve kurumsal iletişim direktörü
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: fonksiyonellik
Etiketler: fonksiyonellik
Fonksiyonel meyve suyu pazarındaki yeni eğilimler
Yayın:
23-04-2018
Kategori:
Gıda Teknolojisi Makaleleri
Etiketler:
fonksiyonellik
gamze toydemir
meyve suyu
prof. dr. dilek boyacıoğlu
Yrd. Doç. Dr. Gamze Toydemir* ve Prof. Dr. Dilek Boyacıoğlu**
* Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
** SBS Bilimsel Bio Çözümler A.Ş.
İçeceklerde günümüzün trendleri
Yayın:
27-04-2018
Kategori:
Meyvesuyu & Meşrubat
Etiketler:
amerika
aromsa
avrupa
fonksiyonellik
meyve suyu
tüketim
zeynep meşhur
Zeynep Meşhur
Aromsa A.Ş. İçecek AR-GE ve Uygulama Laboratuvarı Şefi
Çikolata ve şekerleme sektörüne genel bakış
Yayın:
27-08-2018
Kategori:
Çikolata ve Şekerli Mamuller
Etiketler:
aromsa
çikolata
dilek altay
fonksiyonellik
sağlık
şekerleme
teknik satış müdürü
Dilek ALTAY
Aromsa A.Ş. Teknik Satış Müdürü
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı