Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
MT TR ürün kontrol sistemlerini bünyesine kattı

Mettler Toledo Türkiye (MT TR), laboratuvar, endüstriyel ve proses ölçü ve kontrol bölümleriyle sürdürdüğü verimli ve başarılı iş ilişkisini, 1 Ekim’den itibaren hizmet vermeye başlayan Ürün Kontrol Sistemleri Bölümü ile daha da ileriye götürmeyi hedefliyor.
 




mettler_toledoNisan 2012’den bu yana laboratuvar, endüstriyel ve proses ölçü kontrol ürün gruplarının hassas tartım ve ölçüm çözümlerini müşterilerine sunan Mettler Toledo Türkiye (MT-TR) büyümeye devam ediyor. Şirketin büyüme stratejileri kapsamında, Mart 2015'de Endüstriyel Bölümü'nün katılmasının ardından, 1 Ekim 2015 tarihinden itibaren de Product Inspection – Ürün Kontrol Sistemleri (PI) Bölümü MT-TR çatısı altında hizmet vermeye başladı. Şirket, müşteri ihtiyacına veya coğrafi konumuna göre doğrudan ya da belirli kanallar ve bölgesel iş ortakları aracılığıyla pazarda hizmet sunacak. Bu tarihten itibaren; Otomatik Ağırlık Kontrol Terazileri (Checkweigher) – Garvens, X-Ray Kontrol Sistemleri – Safeline, Gıda Metal Dedektörleri, Kamera İle Kontrol Sistemleri - CI Vision, İlaç Takip ve Karekod Sistemleri – PCE Pharma Vision Inspection gibi ürün gruplarının satışı ve satış sonrası teknik servis hizmetleri Mettler Toledo Türkiye tarafından verilecek.
 
MT TR’NİN EN ÖNEMLİ 
TAMAMLAYICI PARÇASI OLACAK
Product Inspection – Ürün Kontrol Sistemleri (PI) Bölümü’nün Mettler Toledo Türkiye çatısı altında hizmet vermeye başlaması sebebiyle 1 Ekim 2015 Perşembe günü DoubleTree by Hilton Moda – 360° Istanbuleast'de bir organizasyon düzenlendi. Şirket yöneticilerinin ve çalışanlarının katıldığı organizasyonu basın mensupları da takip etti. Gecede bir konuşmma yapan Mettler Toledo İsviçre Genel Müdürü ve aynı zamanda Mettler Toledo Türkiye Proje Müdürü Simon M. Kalbermatten, Ürün Kontrol Sistemleri Bölümü’nün açılmasıyla MT TR’nin tamamlayıcı parçasının faaliyete başladığını söyledi. Türkiye’de yaklaşık 3,5 yıl önce başlattıkları operasyonlarında, bugün İstanbul’un Avrupa yakasındaki meslektaşları için köprü inşa ettiklerini belirten Kalbermatten, bu köprünün başarılarının güçlü bir sembolü olduğunu açıklayarak “Başlangıçta 27 kişiyle başladığımız operasyonlarımızı artık 63 kişiyle sürdüreceğiz. Aramıza katılan 13 yeni arkadaşımıza da hoşgeldiniz demek istiyorum. Yıllık iş hacmimizi dörde katladık. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi 3 büyük şehirde faaliyet gösteriyoruz. Bu vesileyle bize güvenerek işbirliği yapan bütün iş ortaklarımıza ve hedeflerimizi gerçekleştirmek amacıyla fedakarca çalışan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki her zamankinden daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. 
 
DAHA GÜÇLÜ ÇÖZÜMLER SUNACAĞIZ
Ürün kontrol sistemlerinin bünyelerine katılmasıyla birlikle hammadde girişinden paketlemeye kadar bir ürünün geliştilmesi ve üretimine ilişkin bütün aşamalardaki çözümleriyle hizmet verebilir durumda olacaklarını kaydeden Mettler Toledo Türkiye Genel Müdürü Temel Şefkatli, bu durumun çözümlerini çok daha güçlü hale getireceğine inandıklarını vurguladı. Müşteri değer zinciri boyunca tüm uygulamalarda eksiksiz bir çözüm sunmak amacıyla 1 Ekim 2015’den itibaren Ürün Kontrol Sistemleri (Product Inspection) ürün portföyleriyle de hizmet vermeye başladıklarını anlatan Şefkatli, “MT-TR müşteri ihtiyacına veya coğrafi konumuna göre doğrudan ya da belirli kanallar ve bölgesel iş ortakları aracılığıyla pazarda hizmet verecek. Uzun dönemdir Türkiye distribütörümüz olan Mert Teknik Genel Müdürü Halis Kudat ve ekibi de, devamlılık ve hizmetin kesilmeden sürdürülebilmesi için MT-TR ekibine katılacak. Bilindiği üzere Mettler Toledo, hassas cihaz üretim ve tasarımında küresel liderlerden biridir. Şirketimiz, laboratuvar, endüstriyel ve perakende terazilerinin dünyadaki en önemli üreticisi ve pazarlayıcısıdır. 13 binden fazla çalışanıyla şirketin yıllık cirosu 2,5 milyar doları aşıyor. Laboratuvar, endüstriyel ve proses ölçü ve kontrol bölümlerimizle sürdürmekte olduğumuz verimli ve başarılı iş ilişkisini Ürün Kontrol Sistemleri Bölümümüz ile daha da ileriye götüreceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.