Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Meşrubat ve konserve grubu için etiketleme işlemleri
Ekici, Türkiye’nin BRCGS’in AA+ sertifikasını alan ilk süt ürünleri markası oldu
Baylan mucidi olduğu Kup Griye Günü’nü 3 Haziran’da kutluyor
Ege İhracatçı Birlikleri’nde Jak Eskinazi güven tazeledi
Çaykur'dan çaya yüzde 43,7 zam
Kervan Gıda ilk çeyrekte satış gelirlerini yüzde 208 artırdı
McDonald's Türkiye Katarlı şirkete satıldı
Türkiye Genç Aşçı Yarışması’nın kazananları belli oldu
Gıda ve içecek tesislerinde su yönetimi Burkut ile güvence altında
Dürümle’nin yeni CEO’su Fatih Özçanak oldu
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: sirke
Etiketler: sirke
Sirke üretimi ve bazı fonksiyonel özellikleri
Yayın:
29-10-2012
Kategori:
Meyvesuyu Bilimsel
Etiketler:
dr. h. nilgün budak
makale
prof. dr. zeynep b. güze
sirke
sirke üretimi
Dr. H. Nilgün BUDAK ve Prof. Dr. Zeynep B. GÜZEL- SEYDİM
Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü ISPARTA
nilgun@sdu.edu.tr
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı