Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Yılbaşı çikolataları Saray'dan

Bisküvi ve çikolata sektörünün önde gelen markalarından Saray ile yılbaşında da ağızları tatlandırın.





saray_cikolata.jpg

Bisküvi ve çikolata sektörünün önde gelen markalarından Saray ile yılbaşında da ağızları tatlandırın. Özellikle Saray'ın klasik marka ile özdeşleşmiş çikolata ve dökme ürünlerin dışında şeker çeşitlerinden oluşan ürünlerini yılbaşında sevdiklerinize ikram edebileceğiniz gibi en tatlı hediye olarak da verebilirsiniz.

Yılbaşını Saray'ın birbirinden lezzetli ürünleri ile tatlandırın. Özellikle Saray'ın çikolatalarını yılbaşında sevdiklerinize en tatlı hediye olarak verebileceğiniz gibi misafirlerinize de ikram edebilirsiniz.

Kaliteli ve zengin ürün çeşidi ile dikkat çeken Saray'ın klasik marka ile özdeşleşmiş çikolata ve dökme ürünlerin dışında şeker çeşitlerinden oluşan ürünleri, yılbaşı ziyaretlerinin vazgeçilmezi olacak. Özellikle çikolatada Saray Roll Rex, Saray Cevher, Saray Cevher Ball, Saray Seyr-i Sefa ve Saray Sazende ürünleri rağbet gören Saray'ın çikolataları aynı zamanda çikolata severler için de çok güzel bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden özel çeşitleri ve şık ikramlıklarıyla Saray, yılbaşında da lezzetin adresi olmaya devam edecek.