Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Atölye Dr. Oetker yayında

“Eliniz hamura, çikolataya, kremaya değsin!” sloganıyla yola çıkan Dr. Oetker Türkiye, yeni Atölye Dr. Oetker web sitesiyle Dr. Oetker Deneme Mutfağı Uzmanları’nın rehberliğinde Online & Fiziksel Atölyeler ve Video Kurslar aracılığıyla hem temel ve ileri seviye bilgileri, mutfağa dair ipucu & püf noktalarını hem de birçok trend tarifi tüketicileri ile buluşturuyor.
 




atölye Dr. OetkerTürk mutfağından dünya mutfaklarına kadar birçok mutfağın geleneksel tatlılarına, yeni yıl sofraları için hazırlanmış klasiklerden Cheesecake çeşitlerine, glutensizler tariflerden trend pastalara, mayalı hamur işlerinden çeşit çeşit mayalama tekniklerine, kurabiyelere, keklere, tatlılara, yetişkin seviyesinden, yeni yetişmekte olan ve mutfağa yeni giren gençlere, çocukların hazırlamaktan keyif alacağı eğleneceği tariflerden Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanmış trend lezzetlere, özel günler düşünülerek geliştirilen temalı uygulamalara kadar birçok Online & Fiziksel Atölyeler ve Video Kurslar bundan sonra atolyedroetker.com adresinde olacak. Dr. Oetker tüketicilerine şöyle sesleniyor: “Haydi bir atölye seçip mutfak ve tarif hazırlama konusundaki deneyiminizi derinleştirin!”
 
Dr. Oetker ürünleri ve tarifleri hakkında bilgi almak veya hazırlama / pişirme ipuçlarına, püf noktalarına ulaşmak isteyenler 0 800 / 415 98 04 veya 0 850 222 98 04 no’lu Ücretsiz Danışma Hatları’nı arayabilir ya da www.droetker.com.tr internet adresine başvurabilirler.