Lesaffre’ın sektördeki öncü markası Özmaya, yeni logosu ve ambalajıyla fırıncılara sunuldu.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gıdadaki enflasyon sorununun üretici boyutuyla çok da ele alınmaması gereken bir konu olduğunu, sorunu tarlada, serada, tarımsal üretimde değil, biraz da başka yerlerde aramak gerektiğini dile getirdi.
57 yaşındaki iş adamı Mansur Ekici'nin, İspanya'nın Valencia kentinde düzenlenen Enerji ve Tarım Sektörü Fuarı'na katıldığı sırada kalp krizi geçirdiği ve tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği bildirildi.
Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) ve Fındık Tanıtım Grubu (FTG) tarafından düzenlenen “Fındık İle Sağlık” etkinliğinde, Türkiye’nin en önemli tarımsal ihracat ürünü olan fındık, sektör paydaşları ile uzmanlar tarafından masaya yatırıldı.
Balparmak, geçtiğimiz günlerde bir’ ilk’e daha imza attı. Tüketiciler, bundan böyle, satın aldıkları balın hangi rakımlardan derlendiğini ambalajlar üzerinde görebilecekler.
Alaçatı Muhallebicisi yeme-içme sektöründe iş yapmak isteyen 20 genç girişimciye 160 saatlik uygulamalı eğitim vermeyi hedefliyor.

Belçika’nın dünyaca ünlü markası La Lorraine Manisa’da gerçekleştirdiği 100 milyon TL yatırımla Türkiye’nin unlu mamul, pasta ve fırıncılık alanındaki alışkanlıklarına yeni bir anlayış getirecek.
37 milyon dolarlık içki ihracatıyla 2014 yılı ihracat birincisi olan Mey / Diageo Türkiye, geçtiğimiz yıl da 41 milyon dolar ile ihracat birinciliğini elden bırakmadı. Firma, rakı ihracatını 3 yıl içinde ikiye katlamayı hedefliyor.

BurgerLab’ın 4.’sünü gerçekleştireceği Geleneksel Burger Savaşları 26 Ekim 2016 tarihinde Zorlu Center BurgerLab'te yapılacak.

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ünlü Baklava zincirlerinin sahibi kardeşlerden Faruk Güllü tutuklandı. Nejat Güllü ise serbest bırakıldı