Helva, reçel, tahin ve pekmez olmak üzere 350’den fazla ürün çeşidine ulaşan Seyidoğlu Gıda, fındık kreması üretimine de başladı. Firma Yeni tesisin devreye girmesiyle 50 yeni ürünü daha tüketiciyle buluşturacak.
Metro Türkiye ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle düzenlenen “Mutfağa Dönüşte HoReCa’nın Yeni Normali” e-zirvesinde, Kovid-19 pandemisinden etkilenen ve 1 Haziran itibariyle kapılarını tekrar açan işletmeler açısından önemli konular kapsamlı şekilde ele alındı.
Tukaş Gıda, 525 milyon TL yatırım ile dördüncü üretim tesisini Niğde Bor OSB’de kurmak için düğmeye bastı. Tesisin, 700 kişiye istihdam sağlayacağı bildirildi.
Gıda ve beyaz et sektörünün önde gelen şirketlerinden Banvit BRF yönetim ekibine iki yeni isim katıldı.
Sabri Ülker Vakfı, sağlıklı bir yaz geçirmek için başta su olmak üzere sıvı alımına özen gösterilmesini, bol taze sebze ve meyve tüketilmesini, sağlıklı ara öğünlerle dengeli bir beslenme düzeninin sağlanmasını öneriyor.
Dünyada 23 üye ülke ve 52 asosiye üyesi ile kanatlı üretiminin %90’ından fazlasını temsil eden Uluslararası Kanatlı Konseyi (IPC), COVID-19 salgınından dolayı belirlediği ilkeleri dünya kamuoyuna açıkladı.
Erikli, kapılarını açmanın mutluluğunu yaşayan Türkiye genelindeki 10 bin küçük işletmeye, karantina sonrası en iyi şekilde işlerine dönebilmeleri için Haziran ayı boyunca ödeme kolaylığı ve ürün paketleri desteği sundu.