Bizim Mutfak’tan Kemik Suyuna Çorbalar Serisi
Bizim Mutfak, Türkiye’nin ilk ve tek olarak tanıttığı “Kemik Suyuna Çorbalar Serisi”ni tüketiciyle buluşturdu.
Kaya Çiftliği künefeye özel peynir üretti
Evde vakit geçirdiğimiz ve mutfağa daha fazla zaman ayırdığımız şu günlerde kendi künefenizi yapmaya ne dersiniz? Doğal ürün yelpazesiyle dikkat çeken Kaya Çiftliği, Türk gastronomisinin vazgeçilmez lezzeti künefe için özel bir peynir üretti.
Duru Pratik Haşlanmış Barbunya çıktı
Duru Pratik ailesi yepyeni bir ürünle lezzet dünyasına hız kazandırmaya devam ediyor. Duru Pratik Haşlanmış Barbunya, salatadan mezeye, pilavdan çorbaya pek çok tarife ilham verecek.
Tarım yoksa, gıda güvenliği de yok
Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, tarım sektörünün stratejik önemini ve grubun tarım vizyonunu Dünya Gazetesi'ne yazdı. Özilhan, “Dünyaya yetecek kadar gıdanın sağlanabilmesi için tarım alanında atmamız gereken çok önemli adımlar var” dedi.
Nestlé Professional ve Nestlé Waters’dan #siziniçinaçığız projesi
Nestlé Professional ve Nestlé Waters, pandemi sürecinin etkisini yoğun şekilde hisseden ev dışı tüketim sektörüne destek olmak amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi. Nestlé Professional ve Nestlé Waters’ın hem Türkiye hem de dünyanın dört bir yanındaki HORECA işletmelerine bağışlamak üzere 500 milyon CHF’lik bir fon oluşturduğu #siziniçinaçığız hareketi, bu sektördeki işletmelerin, karantina süreci sonrası en iyi şekilde işlerine geri dönebilmelerine yardım etmeyi hedefliyor.
Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu: Dünyamız kocaman ısınan bir akvaryum
Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D) Başkanı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, 26 Haziran Dünya Soğutma Günü'nde, soğutmanın günlük yaşam ve endüstride vazgeçilemez yerine, sağlık, çevre ve iklim değişimine etkilerine dikkat çekerek, dünyanın sürekli ısınan kocaman bir akvaryum olduğunu vurguladı