Seyidoğlu Gıda yeni tesisinde 50 yeni ürün daha üretecek
Helva, reçel, tahin ve pekmez olmak üzere 350’den fazla ürün çeşidine ulaşan Seyidoğlu Gıda, fındık kreması üretimine de başladı. Firma Yeni tesisin devreye girmesiyle 50 yeni ürünü daha tüketiciyle buluşturacak.
Mutfağa Dönüşte HoReCa’nın yeni normale adaptasyonu nasıl olacak?
Metro Türkiye ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle düzenlenen “Mutfağa Dönüşte HoReCa’nın Yeni Normali” e-zirvesinde, Kovid-19 pandemisinden etkilenen ve 1 Haziran itibariyle kapılarını tekrar açan işletmeler açısından önemli konular kapsamlı şekilde ele alındı.
Tukaş Gıda’dan 525 milyon TL değerinde yatırım
Tukaş Gıda, 525 milyon TL yatırım ile dördüncü üretim tesisini Niğde Bor OSB’de kurmak için düğmeye bastı. Tesisin, 700 kişiye istihdam sağlayacağı bildirildi.
Banvit BRF üst yönetimine iki yeni atama
Gıda ve beyaz et sektörünün önde gelen şirketlerinden Banvit BRF yönetim ekibine iki yeni isim katıldı.
Yaz aylarında doğru beslenmenin püf noktaları
Sabri Ülker Vakfı, sağlıklı bir yaz geçirmek için başta su olmak üzere sıvı alımına özen gösterilmesini, bol taze sebze ve meyve tüketilmesini, sağlıklı ara öğünlerle dengeli bir beslenme düzeninin sağlanmasını öneriyor.
1 Temmuz’da 200 bin işletme e-Fatura’ya geçiyor
Uluslararası Kanatlı Konseyi açıkladı: Tüketicilerin sağlıklı gıdalara ulaşması hayati önem taşıyor
Dünyada 23 üye ülke ve 52 asosiye üyesi ile kanatlı üretiminin %90’ından fazlasını temsil eden Uluslararası Kanatlı Konseyi (IPC), COVID-19 salgınından dolayı belirlediği ilkeleri dünya kamuoyuna açıkladı.
Kapılarını yeniden açan işletmelere Erikli’den destek
Erikli, kapılarını açmanın mutluluğunu yaşayan Türkiye genelindeki 10 bin küçük işletmeye, karantina sonrası en iyi şekilde işlerine dönebilmeleri için Haziran ayı boyunca ödeme kolaylığı ve ürün paketleri desteği sundu.