Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Türkiye’de Sanayiye Yönelik Meyvecilik Gelişmeli



Ebru AKDAĞ – Genel Sekreter - Meyve Suyu Endüstrisi Derneğ  (MEYED)

 

Türkiye 3 yıl sonra et ihraç edecek


Yayın: 02-11-2012
Kategori: Kırmızı Et

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği (KETBİR) Başkanı Bülent Tunç, yem dahil gerekli desteklerin temin edilmesi durumunda Türkiye’nin 3 yıl içinde et ithal etmeyi bırakıp, ihracatçı konumuna gelebileceğini söyledi.

ASÜD’ün 7 başkanı belirlendi


Yayın: 02-11-2012
Etiketler: asüd

Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği bölge başkanlarını belirledi.

Doğadan tüketicisini Beyazla buluşturuyor


Yayın: 01-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar
Etiketler: beyaz çay doğadan

Doğadan, çay bitkisinin en tepesindeki körpe tomurcuklardan elde edilen “Beyaz Çay”ı ilk kez tüketicilerle buluşturuyor.


Popeyes eşsiz lezzet formüllerine yenisini ekledi


Yayın: 01-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar
Etiketler: popeyes tavuk ürün

Louisiana’nın ünlü şefleri tarafından geliştirilen eşsiz lezzet formülleri ile damakları şenlendiriyor.

Pastavilla kalpleri fethedecek


Yayın: 01-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar
Etiketler: makarna pastavilla

Sos ailesine  yeni soslar ekleyerek ailesini  büyüten Pastavilla, sunduğu soslarla sofraları lezzetlendirmeye devam ediyor.


Bu lezzet dünyada ilk defa Türkiye’de


Yayın: 01-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar

Lipton Ice Tea Elma dünyada ilk defa Türkiye için üretildi.


Kayısı, portakal, bal ve çikolatayı buluşturan lezzet


Yayın: 01-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar

Nejat Güllü’nün Güllüoğlu, kışa yeni lezzetlerle merhaba diyor.


Spiral soğutma sistemleriyle et ürünlerine ömür katıyor



Geliştirdiği spiral ısıl işlem hatları ile et endüstrisine de hizmet verdiklerini söyleyen 5E Tasarım Makine Şirket Müdürü Erkan Biçkioğlu, üretim aşamasından sonra etlerin raf ömürlerini artıran, besin değerlerini ve tazeliğini koruyan makinelerle et ürünleri üreticilerinin çözüm ortağı oldukları belirtiyor.

 

Ekonomik baharat kaliteli olandır



Üretim firması olmalarına rağmen, üretimden değil Ar-Ge’den katma değer yarattıklarını belirten Pacovis Gıda’nın Genel Müdürü Orkan Sözer, pek çok sektörde olduğu gibi gıda katkıları konusunda da ucuzluğun ekonomik olmak anlamına gelmediğini, marketler arasındaki kıyasıya daha ucuz olma yarışının günün sonunda üreticiye büyük bir baskı olarak döndüğünü söylüyor.