Sarımsaklı ve hardallı mayonez çeşitleriyle sofralardaki lezzet seçeneklerini artıran Tat, yüzde 50 az yağlı mayoneziyle de formuna dikkat edenlere destek veriyor.
ADANA'da ıslah edilen ve Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bu yıl ilk deneme üretimi yapılan sarı renkli ve ampul şeklindeki domatesin üretimine gelecek yıl başlanacak.
Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı Yetkin: "Gıda üretimi yapan kayıtlı ve denetlenen 21 bin 600 firma içinden ancak 9 bin 100'ü olumlu rapor almıştır"
Gaziantep'te 32 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren Emre Fıstık, yıllardır biriken iş tecrübesini son teknolojik makineleri kullanarak kaliteye ve büyüyen hedeflerine yansıtıyor.
Sektörde yeni oldukları söyleyen Manhan Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü Nazlı Akıncı: Sektörde yeni oldukları söyleyen Manhan Gıda Kontrol Laboratuvarı’nın Sahibi ve Laboratuvar Müdürü Gıda Yüksek Mühendisi Nazlı Seyithanoğlu Akıncı, hizmet verdikleri müşterilerine farklı ve kaliteli bir yaklaşım getirmek adına gıda mikrobiyolojisi konusunda uzmanlaşmayı hedeflediklerini söylüyor.