Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Eker Kaymak 100 gramlık ambalajında


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar

Eker kaymak, yeni 100 gramlık ambalajı ile tüketicilerin beğenisine sunuldu


En lezzetli yılbaşı ağacı, Kahve Dünyası’nda


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar
Etiketler: kahve dünyası

İster sevdiklerinize hediye edin, ister evinizin yeni yıl dekorasyonunda yer verin ya da  yılbaşı ağacınızı süsleyin.Kahve Dünyası, enfes çikolatasından çam ağacı hazırladı!


“TOTO” şimdi müthiş oyuncakları ve yeni yüzüyle sizlerle


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar
Etiketler: nestle toto

Oyuncaklı yumurta çikolata pazarının lider markası TOTO, yepyeni yüzü ve yenilenen oyuncaklarıyla tüketicilerin beğenisine sunuldu. 


Yılbaşına özel hediye sepetleri Faruk Güllüoğlu’nda


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar

Bir yılı daha bitirirken bütün yıl hayatınıza tat katan Faruk Güllüoğlu, yılbaşında da sizi yalnızbırakmıyor. 2013 yılını enfes lezzetlerle donatılmış sofralarla karşılamakisteyen tüm ziyaretçileri Faruk Güllüoğlu'nda muhteşem lezzetler bekliyor. Yılbaşına özel büyük bir özenle hazırlanan, hem gözehem de damağa hitap edecek birçok hediye seçeneği sunan Faruk Güllüoğlu,sevdiklerine lezzetli bir sürpriz yapmak isteyenler için birbirinden özel“Yılbaşı sepetleri” hazırladı. İnce bir damak zevkine sahip olanların yılbaşında en çok sevinecekleri hediye şık bir Faruk Güllüoğlu sepeti olacak.

 


Yeni yılda Vinkara Yaşasın


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Rafa Çıkanlar

2011 yılbaşı kutlamalarına adını lezzetiyle yazdıran Vinkara Yaşasın, yeni rekoltesi ile bu yıl da kadehlere mutluluk dolduracak.


Peynire don yağı mı katıldı?



Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, peynire 'don yağı katıldığı' iddiaları üzerine Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü ekiplerinin, ülke genelinde peynir üreten ve satan yerlerde muhtelif peynirlerden 134 numune aldığını, yapılan analizler sonucunda hiçbir numunede hayvan iç yağına rastlanılmadığını bildirdi.


Kırmızı et tüketimi yüzde 13 arttı



Türkiye'nin toplam kırmızı et üretimi, bu yılın 3'üncü döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,2 artarak 196 bin 108 ton oldu. Aynı dönemde sığır eti üretimi 173 bin 202 ton, koyun eti üretimi de 20 bin 987 ton olarak gerçekleşti.


Gıda Bakanlığı: Üç gün hastalığı 2 bin hayvan öldürdü


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Gıda

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, "üç gün" hastalığından şu ana kadar 2 bin 200 hayvanın öldüğüne dikkat çekerek, bu hayvanların veteriner hekim kontrolünde imha edildiğini bildirdi. Bakanlık, hastalık belirtileri görülen ancak antibiyotik kullanılmadığı kesim öncesi ve kesim sonrası muayeneleri ile resmi veteriner hekimlerin kontrolü ile kesinleşen 722 hayvanın ise kombinalarda kesildiğini açıkladı.


Şeker fabrikalarını işçiye emanet eden yeni model


Yayın: 14-11-2012
Kategori: Bitkisel Yağlar

Şeker üreticisi üzerinde oynanan oyunun bozulmasında sendika olarak ciddi katkı sağladıklarını belirten Şeker-İş Genel Başkanı İsa Gök, şeker fabrikalarının özelleştirilmesi ihalesinin iptal edilmesi ile "Türkiye'nin bir yanlıştan döndüğünü" söyledi.


'Et ve Süt Kurumu' çok yararlı olacak


Yayın: 14-11-2012
Etiketler: et süt

TZOB Başkanı Bayraktar, Et ve Balık Kurumu'nun (EBK) Et ve Süt Kurumu'na dönüşmesinin hayvancılık açısından yararlı olacağını söyledi.